Ezt az öreg karatést, még egy normál gyerek is legyűrné, bármelyik Borsod-megyei kocsmában?
El nem tudom hinni, hogy ez akár egy normális embert is eltudna verni.
Egy komolyabban gyúró ember, szerintem földhöz vágná, mint józsi bácsi záráskor a poharat a helyi kocsmában.
Hogy vagytok ezzel?
Egy valódi küzdősportolót (box, mma, birkó) nem hogy fiatalon, de még öregen se ver meg egy átlag gyerek, de még egy erősebb vagy utca gyerek se.
Viszont ez a Karates öreg más téma. Nem is egy nagyszám stílus, alapból rossz mozgással és teknikával ráadásul az edzés módszere is gyenge. Lehet ez az öreg életében nem kapott egy pofont de nem is adott, csak a levegőt ütötte-rúgta, már ha ezeket ütésnek-rúgásnak lehet hívni. Egy átlagos gyereket még talán megverne mert legalább van valami berögzülve, de egy erősebb utcai bunyóst én sem hinném, egy igazi küzdősportoló meg másodpercek alatt szétkapná.
12!
Ez akkor igaz ha mind kettő képzett. Ha egy 60 kg-s és egy 100 kg-s bokszoló bunyózik a nagyobb nyer valószínűleg. De ha a nagyobb semmit nem tud a bunyóról, csak szimplán nehéz mert sokat zabál a tv előtt az nem fog megverni egy bunyóst hiába nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!