Beiratkozhatok most küzdősport edzésre? Vagy a járvány miatt nem vesznek fel mostanában tagokat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 00:50
11/15 anonim válasza:
Hát ezt tőlük kérdezd meg, az én ismeretségemben senki nem tud menni sehova, semmi sportágban, ismerősöm megunta és elkezdett sportgépeket venni otthonra, én meg híztam 10 kilót, bár egyebek miatt a motivációm is elveszett, mondhatni elvesztem az elméleti részében bezártság alatt.
12/15 anonim válasza:
Hát megoldják "okosba". Nekem is a tököm kivan, hogy az (amúgy 4 éve meglévő) orvosim hosszabbítása is fél napba telik mert a járvány alatt a tízszeresére nőtt az "igazolt sportolók" száma.
Az én edzőm szigorú (szerintem helyesen) és hozzánk csak a valódi versenyzők járhatnak a korlátozások bevezetése óta, de én is ismerek vagy 3 termet a városomban ahova boldog-boldogtalant leigazolnak mostanában...
13/15 anonim válasza:
Ez elég faxság így amúgy, a versenyző mehet aki nem ebből él, és az edzők akik ebből élnek és nem versenyzőket nevelgetnek?
14/15 A kérdező kommentje:
Ja, húlyeség. A versenyző nem kapja el meg nem terjeszti a vírust?
2021. márc. 9. 21:27
15/15 anonim válasza:
Családom elvileg volt covidos, emellett covidos beteget is ápoltam kórházba nem egyet, ez is érdekes dolog, és baráti társaságomból senkinek nem volt semmi baja, pedig nagy részük eü-be dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!