Hol tanítanak meg így harcolni? 20/L ⤵️
Most költöztem Budapestre, sajnos egyáltalán nem ismerek itt semmit, de magát ezt a stílust sem. Korábban egészen mást csinátam, annyira rájöttem, hogy valamiféle harcművészetről lehet szó. Nézegettem több videót, és ezzel szimpatizáltam. Más nem érdekel, ezért ne is ajánljatok egyebet ha kérhetem. Szóval melyik ez a harcművészet és melyik egyesületnél oktatnak ilyeneket?
itt a következő fotelharcos, a #20
ezek a kötekedős embereket pont nem fogja senki elverni, főleg ha többen vannak, vagy felkészültek
el kell kerülni őket, akkor sem veri el őket egy 50 kg-os lány, ha maga a buddha tanította meg rángatózni, csak hamis önbizalmat ad az egész
amelyik lány félti a nuniját, nehogy megqrja valami büdös cigány, értékeit, az kerülje el őket. kis rángatózás nem fogja megállítani a kancigányt
paprika spray hatásos valamelyest, ha megleped a szemébe
ennyit tehetsz
Helyesbítek.
Egy férfi aki azért van 60-70 kg mondjuk ha már több éve tanul bunyózni akkor eltud verni EGY másik férfit aki nagyobb nála. Ezt akartam mondani. Egy 50 kg-s kiscsaj valóban nem fog, főleg többet.
Amúgy meg sokan azt hiszik hogy ha valami bonyolultabb már jobb is. Az ilyenek mondják hogy a Kung fu meg az MMA lazán veri a boxot stb. Szabályos keretek között biztosan. De lehet hogy az utcán éppen a profi boxoló szétcsapja az UFC bunyóst, hiába tud ugró pörgő rúgásokat. Ellenben egy egyszerű, de hatásos teknikát bármikor és bárhol bevethetsz. Az egyszerűt persze bunyóban jártas emberre értem, egy átlag embernek a helyes egyenes ütést is nehéz megtanulnia.
A 8 és a 20-22 voltam.
Vannak kemény nők, meg nem mondom hogy x év után nem tudsz elverni EGY ÁTLAGOS EREJŰ KÉPZETLEN pasit, de gyorsabb és talán jobb is ha pl veszel egy paprika/gáz sprayt például. De ha elmész boxolni pár évet és tartasz magadnál egy boxert vagy protektoros kesztyűt na akkor már pusztító ütésed lesz amit a 100 kg-s pasi is megérez, sőt :D
Amúgy számít hogy milyen tipusú csaj vagy. Ha ilyen 150 cm 40 kg műkörmös elkényesztetett picsa akkor egy edzés után ott hagyod úgyis, de ha nem is akkor se fog sokat érni.
24. Igen, ott a pont, koreografiához kellene, de gondoltam, hogy egy-két önvédelmi fogás sem árt, valamit egyébként is akartam csinálbni.
Menőzni? Az csak a szerencsétlenek sportja.
Ertem
Mert itt mi azt hittuk, hogy te a buládat fèlted.
De ha nem, semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!