Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hol tanítanak meg így harcolni...

Hol tanítanak meg így harcolni? 20/L ⤵️

Figyelt kérdés

Most költöztem Budapestre, sajnos egyáltalán nem ismerek itt semmit, de magát ezt a stílust sem. Korábban egészen mást csinátam, annyira rájöttem, hogy valamiféle harcművészetről lehet szó. Nézegettem több videót, és ezzel szimpatizáltam. Más nem érdekel, ezért ne is ajánljatok egyebet ha kérhetem. Szóval melyik ez a harcművészet és melyik egyesületnél oktatnak ilyeneket?

[link]

[link]

2021. febr. 19. 06:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
lol ha ellenfeled nem fogyatékos és felugrassz a nyakába, mint az 1. videón, úgy b.sz földhöz hogy kettétörik a gerinced te lyány :D
2021. febr. 20. 12:28
 12/28 anonim válasza:

#10-es vagyok

-Ha nagyon félsz, vásárolj egy rottweilert, az önmagában riasztó, és ki lehet képezni őket őrző védőre,

-Paprika spray, és társai

Ezekből tudsz választani számodra szimpatikusat.

Vagy akkor közlekedj és arra, amerre ismered a járást és nem félsz, sok ember van a környéken.

Egyébként BP nem annyira veszélyes.

2021. febr. 20. 12:29
 13/28 anonim ***** válasza:

Azért Bruce Lee is csak 60 kilós volt és simán elkalapált egy 100 kilós kancigányt.

Erő és gyorsaság együtt ebben a súlycsoportban is sokat számít, főleg ha tudja hova kell rúgni és nem csak úgy megrúgja

2021. febr. 20. 14:19
 14/28 anonim ***** válasza:
13-as, hol a forrás erről, hogy Lee elvert egy 100 kilós kancigányt?
2021. febr. 20. 14:31
 15/28 anonim válasza:

Bruce Lee férfi, és egy 60 kg-os férfi sokkal erősebb, mint egy 60 kg-os nő.

És Lee és csak úgy tudja felvenni a versenyt tőle nehezebb ellenfelekkel, hogy egész életében edzett, ez volt az életcélja.

Nyilván hatalmas hátrányból indulna egy nehezebb ellenféllel szemben...

A mai MMA versenyeken pedig ugyanúgy gyűjtené a kikapásokat, mint a többi, abban a korban jó volt, de ma már sokan vannak olyan jók, nem kevesen, mint az ő korában

2021. febr. 20. 14:47
 16/28 A kérdező kommentje:
Kell félnem egy ilyen edzésen? Úgy értem ha megrúgnak akkor én minden további nélkül visszarúghatok tökre a gyereknek? Csak mert egyszer láttam olyat vidéken, hogy kinéztek valakit emiatt, mert félt. Viszont máshová nem tudok támadni ami hatásos lenne, így kezdőként. A szemébe csak nem karmolok bele, de a töke még helyrejön.
2021. febr. 20. 15:04
 17/28 anonim ***** válasza:

Ha te lazán tökön tudsz rúgni valakit edzésen, akkor hagyd is ott, azoktól semmit nem fogsz tanulni, mert nem is tudnak semmit.

Egyébként meg nem, nincs nagyon ilyen, a lányokra meg főleg nem jellemző, hogy kipéciznék őket, mert újonc. Amúgyis normális helyeken a kezdőket segítik és nem piszkálják.

2021. febr. 20. 15:07
 18/28 anonim ***** válasza:

Nyilván nem azon van a hangsúly hogy kancigány, hanem hogy 100 kilós

Az utcán valószínűleg nem MMA harcosok akarják majd megerőszakolni a kérdezőt...

2021. febr. 20. 15:12
 19/28 anonim ***** válasza:
Najó, jó, 18-as, de arról hol írnak, hogy elvert valaha is egy 100 kilós embert? Nem tagadom én, csak kíváncsi vagyok.
2021. febr. 20. 16:13
 20/28 anonim ***** válasza:
Azért ha valaki jó pár éve tanul bunyózni elver lazán egy olyat aki nagyobb darab, de képzetlen.
2021. febr. 20. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!