Hogyan lehetek a WRC-ben valamelyik csapat mérnöke?
Figyelt kérdés
Bocsánat, nem tudtam jobb kategóriába írni a kérdést. Az érdekelne, hogy milyen módon lehet bekerülni mondjuk a Hyundai-hoz, vagy bármelyik WRC csapathoz a Rallyba mérnöknek. A "neked sehogy", " egy millióból egy", és hasonló válaszok kérlek kíméljetek. Nyilván tisztába vagyok milyen kicsi az esély de arra vagyok kíváncsi aki az egy millióból bejutott az hogy csinálta. Értelmes válaszokat előre is köszönöm!2021. febr. 6. 14:43
1/3 anonim válasza:
Hogy lehetek egy kerékpáros márka mérnöke/innovátora?!?
üdv;)
2/3 anonim válasza:
Sok tanulás, egyetemi formula student versenycsapat aktív részvétel évekig, TDK belőle, esetleg ERASMUS egy olyan helyre ahol ennek nagy keletje van, később talán egy MSC ott. Én erre tippelnék kezdésnek.
3/3 anonim válasza:
Mindenképp fontos, hogy a komplett tanulmányaid eköré építsd. Beadandók, szakdoga, formula student. Nagyon fontos a nyelvtudás, szerintem legalább C1 szinten érdemes lenne tudnod az adott nyelvet. Emellett kapcsolatok, és önpromo is. Én a tanulmányaimmal biztos megbombáznám a cégeket, hogy lássák, hogy talpraesett vagy, és akarod ezt az állást. Mert erre tényleg nagyon pici esély van, így látniuk kell, hogy TE vagy az egymillióból az egyetlen. Sok szerencsét kívánok Neked!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!