Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan kezdjek el deszkázni?

Hogyan kezdjek el deszkázni?

Figyelt kérdés

Régen deszkáztam és újra el akarom kezdeni. Nyilván az első az lenne hogy megtanulok menni rajta. Arra gondoltam hogy mivel úgy fest hogy nincsenek olyan helyek ahol télen nyugisan tudnék menni mert hó van meg jég és nincs ilyen beltéri hely, várok tavaszig és akkor majd elkezdem.

Ha várnék addig akkor budapesten esetleg hol vannak olyan helyek ahol csak simán a gurulást tudnám gyakorolni? Nem akarok deszkaparkokban bénázni vagy forgalmas helyeken.

És amúgy az amit írtam az így van? Vagy télen is lehet nyugodtan csinálni ha épp nem jeges? Meg amúgy mennyire lehet menni vele a városban?

2021. jan. 19. 23:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs is se ho se jeg papesz.

A masik hogy en kimentem utcara, sosem deszkáztam es elkezdtem, mert haverom tolta. 8 orat "deszkaztam". Aztan minden nap gyakoroltam.

Andrassyn szeles a jarda, margitszigeten felujitott sima jarda vegig plusz ut, rakpart neha ha le van zarva is jo. En csak siman toltam az utcan, idovel belejottem.

2021. febr. 7. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!