Egy fél éve megrepedt a kezem azon belül a sajkacsont, voltam orvoshoz többször is, rögzítve is volt 2 hétig, az orvos írt a kezemre (sajkacsontra) kezelést is, de valamiért nem gyógyul egyáltalán, pl nemtudom hajlítani mert fáj, miért nem gyógyul?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 18:39
11/14 anonim válasza:
nekem is sajkacsont repedésem volt,röviden le irom,rá estem a kezemre fájt nagyon ezért másnap hajnalba elmentem az ügyeletre és ott mondták hogy úgy néz ki ell van repedve,1 hét múlva menjek vissza akkor tudnak pontosabb diagnózist mondani,igy is történt vissza mentem,1 hét mulva,csináltak még egy röngent és azzal fogadott az orvos hogy ell van repedve és mivel a csontnak elég rossz a vérellátása ezért meg kell műteni össze kell csavarozni,úgy hogy adott beutalót a kézsebészetre,elmentem ott ismét röntgent csináltak és most jön a lényeg azt mondta az orvos hogy vagy meg műtik vagy 3 hónap gipsz 18 éves voltam és mivel nagyon fiatal így a gipszet választottam 2 hetente kellett röntgenre menni 10 hét mulva nem látszott repedés így levették a gipszet egy jó ideig még fáj ttornáztatni kellett,de nem bántam meg hogy a gipszet választottam,borsodi kórházba volt,sok kálcium peszgőtablettát ittam,meg nem kötöttem fell a kezem hanem lógattam hogy menjen bele vér
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) és kb mikor múlik el teljesen a fájdalom?
2021. jan. 29. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!