Sajkacsont műtét után közel 4 héttel normális - e még a fájdalom? Illetve csontosodás kinek mikor indult be?
Lassan 4.hete lesz, hogy Stt műtétem volt. Csontot pótoltak és tűződrótokkal rögzítették. 1 jó hétig volt sínben a kezem, aztán rendes körgipszet kaptam. Csütörtökön volt kontrollom, nincs fémelmozdulás, de a csontosodás még nem indult be. Az orvosom rendes volt, akart annyi könnyítést, hogy rögzítőt tetetett fel, hogy ha szeretném, akkor tudjam megmosni a kezemet is és ne a nehéz gipsz legyen fent. De mondta, hogy ha fájni fog a rögzítőben a kezem, bármikor menjek vissza, ha nem ő rendel akkor is és be kell gipszelni. Na aznap éjjel semmit nem aludtam a fájdalomtól szinte...Ahogy tettem alrébb a kezem vagy fordultam, úgy jelentkezett az erős fajdalom. Illetve nem stabil benne a kéz. Meg könnyebben sérülhet bármi miatt. A rögzítőben lévő vasak nyomják a műtét hegét ami plusz fájdalom. Pénteken vissza is mentem a kórházba, hogy a hétvégének ne fájdalommal induljak neki... Más rendelt, el lettem hajtva a bús p....ba. Hogy majd akkor menjek vissza, ha egy hét múlva is fájni fog. Meg tegyen rá gipszet, hogy aztán azért menjek vissza, hogy vágják le, mert nem tudok fürdeni benne???!!! Pfff. A közel 4 hét alatt egy jaj szavam nem volt a gipsz és semmi miatt. Sírva jöttem haza, hogy én egy hétig ezt a fájdalmat viseljem el minden nap??? Márpedig azt viselem, mert éjjelente jó ha 2-3 órát alszom összesen. A dokim csütörtökön lesz csak újra. :( Így be sem merek addig menni. Nyilván ebben a helyzetben nem is szívesen mászkálok sehova, de ha muszáj...
Nektek gipszben vagy rögzítoben meddig fájt a kezetek?
Nagyon köszönöm a válaszod!
Igen, így sajnos muszáj leszek a csütörtököt kivárni, míg a dokim lesz,máshoz nem megyek... Mert nem szeretnék potyára mászkálni ebben a helyzetben.
Addig meg reménykedni tudok csak, hogy kicsit enyhül a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!