Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 14 éves lány vagyok, szeretnék...

14 éves lány vagyok, szeretnék megtanulni bmx-ezni. Karácsonyra kapok egyet. Mennyi idő alatt lehet megtanulni, a könyebb trükökkel együtt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 14:49
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én is csaj vagyok, 3 évig bmxeztem egy mongoose micheiffel kezdtem, azzal tanultam a trükkjeimet(dirt) aztán vettem egy nehezebb vázú bicót(a bicó maga jobb volt csak kb 2-3 kg-al nehezebb) és azzal is ugyanugy mentek, szal szerintem nem bicófüggő az hogy ki mit tud. persze azért minél könyebb annál jobb. hát sok sikert :)
2008. dec. 8. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:

az én bikom az egy (szar) de szét verni jó mert amilyeneket én esek az lehet h nekem jobban fáj mint a bikémnek de bikémen jobban látszik:P

egyébként sztem jobb a dirt

2009. jan. 15. 15:35
 13/19 anonim ***** válasza:
(de ez a "szar" legalább könnyü)
2009. jan. 15. 15:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

én fél éve montizom(fiu)

de ha elég energiát ölksz bele, és bevállalós vagy 3-4 hónap és már szórhatod a nem legegyszerűbb trükköket is..de kell húzóerő..vagyis nagyobbak akik tudnak segíteni..és huznak felfele h csináljad már meg

2009. aug. 2. 01:35
 15/19 anonim válasza:
42%

Én is 14 éves fiú vok.BMX-es.6 évesen kezdtem.Először csak egy régi kis "BMX" márkájú gyerek biciklim volt.Már azzal elkezdtem érdeklődni.8 évesen már azzal a bicóval ment a nulla kéz,egy kerekezés,és még a manual is.

9 éves koromban a pénzemből vettem egy Mongoose-t.(arra már nem emlékszem hogy milyen fajta,de eléggé könnyű volt.Maga a biciklis rakta össze.)

Azzal már elkezdtem komolyabb trükköket.Pl.:Peg null kéz,peg manual,első keréken állás,bunny hop(nyuszi),stb...

Tavaly kaptam az egyik rokonomtól egy új BMX-et.(szólinapomra,azért mert az ő fia túl sokat esett vele,inkább nekem adta)Azóta már olyan komolyan BMX-ezek hogy eddig anyum nem tudta hogy komolyan veszem ezt,mindig azt mondta hogy: "Ne nulla kezezzek mert el fogok esni" Most szólinapomkor mondtam neki hogy készültem neki egy kis műsorral.És mikor megmutattam neki.Ámúlt és bámult.Azt mondta hogy "Folytassam a tanulást,mert még jó lehetek".

Az a szerencsém hogy közel 5 km-re van egy BMX park,és ott tok gyakorolni.És még a haverok is kedvesek.:) Maga oda az út bemelegítés.:)

Azt mondom neked!Jó csaj az aki meg akar tanulni BMX-ezni,főleg ha van egyen súly érzéke!Ha az van neked.Akkor tényleg adj bele mindent!Ne törödj vele hogy néha esel.Én is eestem nem egyszer.Volt olyan mikor majdnem kiheréltem magam.xD De nem hagytam abba!Folytatom!

Én a hátra fele menetet(mikor rá ólsz a krományra) elsőre tudtam.Én is eléggé csodálkoztam rajta.

Szal mindent bele!Fel a fejjel!És jó csaj vagy!Elöször ajánlom én a mongoose biciklit!Elég jó!Kezd az alap trükkökkel Pl. nulla kéz,"láb tartó állás",vázon állán(először minden féleképpen ne engedd el a kormányt),bunny hop,manual,TITANIC!

Ha ezek mennek akkor jöhetnek a nehezebbek.És végül eljutsz a "széllovas",warp tred(haveromékkal találtuk ki.xD)

Sok sikert!És jó gyakorlást!

2009. okt. 25. 23:28
 16/19 anonim válasza:

NEM AZÉRT ÉN 1-SZER KIPRÓBÁLTAM A HÁTRAFELÉMENETTET AZ ÜLÉSEM AKKOR ESTEM MÁSODIKRA MENTEM 50 M TERTXĐSZALL TÉLL AZ ÜGYESÉGEN ÉS AZ AKARATON MÚLIK AZ EGÉSZXĐ

12/F

2009. okt. 26. 17:53
 17/19 anonim válasza:
BOCSI NEM AZ ÜLÉSEN HANEM A KORMÁNYON.....XĐ
2009. okt. 26. 17:54
 18/19 anonim válasza:
én is hamarosan kezdem. :)) majd írj hogy haladsz.
2011. júl. 23. 15:26
 19/19 Gitta11 válasza:

Sziasztok én is lány vagyok és még most kezdtem el egy hete bmx-ezni!!!!Kérlek küldjétek el a legkönnyebb trükköket :DDD

Am kérlek ha tudtok olyan videókat küldeni ahol elmagyarázzák hogy hogy kell!!!!!Előre is kösziii xDD

2012. jan. 22. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!