Sakk.hu-n nem érdemes vendégként beugrani? Illetve mik ezek hogy....?
Figyelt kérdés
Csak pár nap erejéig játszanék ezért nem regeltem, de így ugye nem lehet chatelni illetve szinte mindenki visszadob. Arra gondolok hogy talán vendégtől nem kapnak pontokat és emiatt nem foglakoznak csak nickesekkel. Aztán szeretném még megkérdezni hogy mit jelent amikor vkinél a név szürke másnál meg fehér? Illetve amikor kihívom kiírja hogy nem ér rá, ez érdekes.... Ilyenkor mi lehet a háttérben?? Elmegy a sörért vagy mi?? Nem értem ez az opció mire fel van. Max ha épp néző, akkor lenne értelme, de ez esetben alapból nem tudod kihívni. És hány pontos játékossal lenne érdemes játszani? Csak mert előbb egy 300 pontossal játszottam de sok értelme nem volt a lépéseinek. Persze ha fáradt az ember akkor könnyű benézni. Az 500 pontos viszont elég sumák volt, az már tényleg tud, szarrá szivatott, tökre bezsongtam. 😃2020. dec. 26. 19:13
1/2 anonim válasza:
Hagyd a francba a sakk.hu-t, lichess.org vagy chess.com sokkal komolyabb, kevés a csaló, és vannak ezek is magyarul.
2/2 anonim válasza:
Azt írta sokszor ki a piros felkiáltójel, azt jelenti hogy "programot használ" egy nagymester teszem föl Tal mondjuk feltámasztanám és elkezdene játszani ott lenne egy idő után a piros felkiáltójel az garantált. Mégis melyik amatör sakkjátékos verné meg a ligai mestert 2800 ELO volt a mesterek mestere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!