Kick boxot 14 évesen érdemes elkezdeni vagy már túl késő?
Figyelt kérdés
Alapvetően egy izmos lányról van szó. Vagy esetleg van más küzdősport, amit ebben a korban érdemes elkezdeni?2020. szept. 10. 15:58
1/9 anonim válasza:
Sose késő. Ez hülyeség hogy a küzdősportokat nagyon fiatalon kell elkezdeni.
2/9 anonim válasza:
Az ilyeneket olyan vicces 34 évesen olvasni! xD Jövő héten iratkozom be egy kravmaga tanfolyamra..
3/9 anonim válasza:
Soha nem késő, a húgom barátja 16 évesen kezdte el, most jár negyedik éve és nagyon szereti, én még nem próbáltam de nem lehet rossz. Ha elkezded akkor sok szerencsét hozzá!
4/9 anonim válasza:
#3 vagyok, annyival tudom kiegészíteni, hogy a Kyokushin karate vagy a Taekwando is nagyon jó, ha mégsem jönne be, ezeket is érdemes kipróbálni.
5/9 anonim válasza:
Nem késő, bátran kezdd el. 4-esre meg ne hallgass, kyokushin vagy bármilyen más karatéra ne pazarolj időt, energiát, pénzt, mert semmirevaló hulladék stílusok. Taekwondoo még szóba jöhet, de maradj inkább a kickboxnál, az lányoknak nagyon jó stílus, gyönyörű feneket csinál neked.
7/9 anonim válasza:
Rocky Marciano élete első mérkőzése 21 évesen volt... :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. szept. 17. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!