Mikortól állhatok vissza?
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy a térdeimben a keresztszalagok meg vannak nyúlva, ezért jövőre megműtetem.
Röviden:pár évvel ezelőtt megbicsaklott a bal. Ezért azóta elég instabil, már ott tartok hogy ha nem állok rá akkor is kiugrik. DE! Nincs elszakadva, ezért az orvos azt mondta hogy a koromra valo tekintettel (16 vagyok, jövőre 17) pár öltéssel összébhúzzák.
Boxoló vagyok, ami elég intenzívnek számít ezen a téren, mert sok a csavaró mozgás benne. Gyógytornászhoz elmentem, azt mondta hogy ezek a szalagok a "normál" élethez még elegendőek de sporthoz már nem. Rögzítőt is használok. Semmi fájdalmat nem érzek, csak annyit hogy kiugrik meg vissza.
Akinek ilyesmi gondja van az le tudná nekem írni hogy mire számítsak műtét után? Mikor állhatok majd vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!