Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mondanátok ausztriai síparadic...

Mondanátok ausztriai síparadicsomokat ahová megéri elmenni?

Figyelt kérdés

Helohelo! 😃

Menni kéne síelni de nincs szakértelem a témát illetőleg. Barátnőmmel gondoltuk átugranánk Öszterrisébe. Bevallom még nem néztem utána a dolgoknak. Ha kapnék ötleteket, az mutatna egy irányt amin elindulnék. Úgy tudom a nyugati oldala elég pöpec, de jobb volna egy közelebbi. Vezetni nem akarunk mert nézelődni és kikapcsolódni szeretnénk. Leginkább vonattal mennénk (ha tudtok konkrétat ne kímélj) meg az amúgy is kényelmes, de meghallgatnék minden ötletet! Illetve hány napra lenne érdemes kimeni? Síeléshez tippek? Napközben vagy estefelé hangulatos? Hogyan érdemes beosztani az időt? Napközben inkább terepszemle vagy sok minden nincs azért egy síparadicsom körül a friss levegőn kívül? Érveket is írjatok legyetek szívesek! Kellemes ünnepeket!

2020. dec. 9. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2020. dec. 9. 20:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Ó, ha tudnád hányszor gondolom egy-egy kérdés olvasása során hogy ezt én írtam ki.....
2020. dec. 9. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Mennyire tudtok síelni? Hol síeltetek korábban?
2020. dec. 9. 20:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Sosem voltunk még 😃
2020. dec. 9. 20:20
 5/14 anonim ***** válasza:

Ajvé! 😁😁😁

Valahogy sejtettem... a kérdés alapjá .

Mégis hogy szeretnétek nulla tudással rögtön Ausztriában összetörni magatokat??

Felszerelés, síruha honnan lesz?

2020. dec. 9. 20:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Miért kéne összetörni? Hát adnak nem? Ausztriát szeretnénk megnézni, gondoltuk akkor már kellemest a hasznossal. Idehaza úgyse lenne időnk eljárni előtte megtanulni.
2020. dec. 9. 20:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdjétek Mátraszentistvánon vagy Eplényben. Aztán ha már megy jöhetnek az Alpok. Most úgyis zárva vannak az osztrák pályák.
2020. dec. 9. 20:42
 8/14 A kérdező kommentje:
Ezt is megfontoljuk. 🤷‍♀️
2020. dec. 9. 20:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Mit adnak?? Ruhát? 😂😂😂
2020. dec. 9. 21:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Én az ilyen egy lépést előre, kettőt hátra válaszokhoz igazán fáradt vagyok most, majd szóljatok ha ez megfordul, addig elmegyek sz*rni.
2020. dec. 9. 21:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!