Tescoban kapható Londsadale Boxzsák?
Figyelt kérdés
Pár részletkérdés:
-mekkora?
-Mennyibe kerül?
-Mennyi a töltősúlya?
-Ezt ajánlod nekem, vagy rendeljek a vateráról?
Magamról: 185 cm magas 70-75 kg-os 19 éves vagyok, Októberbens zeretnék Thaiboxot kezdeni... Vennék itthonra egy ilyen zsákot, Annyit szeretnék megtudni, hogy mekkora lenne az ideális, ha a rúgásokat is szeretném gyakorolni, később is. 110x35-ös elég lesz?
Köszi!
2010. aug. 12. 00:19
1/6 A kérdező kommentje:
Igen, és elb*sztam a nevét LONDSDALE gyorsan írtam:D Elég fail:D Mostár azért leellenrőzöm, hogy eredeti-e:D
2010. aug. 12. 00:24
2/6 A kérdező kommentje:
2010. aug. 12. 00:34
3/6 anonim válasza:
van lonsdale én is ott vettem ! hossza:90
szélessége:40
és még semmi baja!egy éve megvan :Dés sokat használjuk itthon mert én thai boxolok a bátyám meg boxol
5/6 A kérdező kommentje:
És 90 cm hosszúság nem kicsi a rúgásokhoz? Azért, mert nem szeretnék drágát se venni, de nems zeretném, ha rövid lenne amin a rúgást nem tudom gyakorolni
2010. aug. 12. 19:52
6/6 anonim válasza:
sztem elég lenne!vagy csinálj olyat hogy leásol egy nagy karót és rádobálsz gumikat és azt rúgod nekem is van olyanom!erősíti a sipcsontod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!