Akik küzdősportolnak, nálatok tartanak most edzéseket? Vagy szünetel?
Szunetel. Hivatalos allami egyesuletbe jarok.
Lattam olyat,ahol levette a cimket a fazon es megtartja az edzeseket. Hajra. Csukott ablaknal berlhadnak a pincebe.
Sajnos szünetelnek az edzések.
Kickboxolok és karatézom. (a karatét is már csak hobbi szinten, nem versenyzem már) Annyi, hogy karatéban online kata versenyeket bonyolítanak le. Elég érdekesen van megoldva, de mivel lényegében a katában meghatározott mozdulatsorok minél művésziebben való előadása, dinamikussága, harmonikussága, átszellemültség a lényeg, ezért végülis nem hülyeség, meg lehet így is oldani.🙂🙂
Ha igazolt versenyző vagy (pl. válogatott kerettag), akkor mehetsz edzésre, tartanak edzést:))
Ha nem (gondolom nem vagy az, hiszen akkor nem tetted volna fel a kérdést, ha versenyeznél), akkor sajnos marad az otthoni edzés. De ne keseredj el, reméljük a legjobbakat, addig gyakorolj otthon. Megkérdezhetem, hogy milyen stílust űzöl?:))
Jó egészséget, jó edzést kívánok!
Csak azert kérdem, mert ismerek egy focistát és neki tartanak edzést.. Furcsa...
Judo
Értekmezd légy szíves még egyszer, amit írtam. Gondolom, a focista ismerősöd jár mecsekre, és nem megye 3-as vagy 2-es szinten csinálja, kvázi megfelel az igazolt versenyző kritériumnak. Te, mivel hobbi sportoló vagy, kvázi számodra az edzések abszolút másodlagosak, mivel nem mérettetsz meg profi versenykörülmények között.
Így érted?:)))
Elhiszem, és maximális tiszteletem, amiért ennyire szereted a judot:)))
Viszont, meg kell értened, hogy mivel hobbista vagy, ezért számodra/számunkra (mint írtam, már én sem versenyzek, én is hobbista lettem) most nem lehetsées az egyesületi szintű sportolás. Ez van, bele kell nyugodni, ha fejenpörögsz sem tudsz mit tenni. Hacsak nem avanzsálsz igazolt versenyzővé (bár említetted, hogy nem akarsz versenyezni), de az meg rengeteg lemondással, odaadással, belefektetett idővel, görcsös munkával jár.
Reméljük, hamar vége lesz ennek a nyomorult veszélyhelyzetnek, és akkor mindenki sportolhat nyugodtan tovább békességben:)))
Addig próbálj otthon erősíteni, nyújtani, kardiózni, ezek mind jól fognak jönni ha vissza tudsz térni judozni:)) Ha már a technikai edzés a judo páros gyakorlatos mivolta miatt (Tori-Uke) nem lehetséges jelenleg...esetleg valamelyik edzőtársaddal, aki szintén hobbista, és "judo megszállott", megoldhatjátok a technikai edzés részét is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!