Nálunk, miért nincs egyetlen, normális harcművészeti edzés sem?
pl tudtok akar egyetlen helyet is ahol a fababut ilyen szinten oktatják? nem egy edzesen ott virit a sarokban de szerintem meg az edzo sem nyult hozza, en is csak veletlen ismerek par technikat amit egy hyen tanultam a tízből
en amikor ezeket nezem annyira de annyira dobálnám magam a levegoben ahogy ezek es olyan szr h itt csak unalmas edzesek vannak. amin amugy megjelen egy rahedli ember.
nekik vajon faj a derekuk h nem akarnak igy mozogni? mert en nagyon mennék....
5. 👍
nincs itt ilyen, nem az a kerdes, hanem h miert nincs es h akik ilyen edzesekre jarnak azokat h nem zavarja ez a szint? es rengetegen vannak ilyen edzeseken
elso talaltot linkeltem, mas orszagokban is vannak jo edzesek. kik azok akiket emlitesz? egyebkent súgok, kinai es koreai edzo is oktat nálunk, hat igen, ott a klasszul felszerelt terem alap volt, de feher ember is csak en voltam ott egyedul az is biztis
igen mason van a hangsuly, idehaza csak a penzt latjak. mindenfele hukye vizsgak. fizess igy, fizess ugy, most oazinten ki nem szrja le h mikyen papirt nyomnak a kezedbe. rohej, mikor otthagytam az egyik oktatom es valamilyen apropobol beszeltem vele 2 ev utan, akkor kozolte h mikyen kar, merth ő 3 ev alatt mestert csinalt vna belolem. lol
masik edzesen egy honap utan mar elso vizsgat akartak megejteni de ugye az vizsgadij+ meg par ezer ft (nemtommiredemindegy). es igen magas fokozattal ellatott edzonel tortent mindez, nem tul vonzo alap az ilyesmi szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!