Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nálunk, miért nincs egyetlen,...

Nálunk, miért nincs egyetlen, normális harcművészeti edzés sem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

pl tudtok akar egyetlen helyet is ahol a fababut ilyen szinten oktatják? nem egy edzesen ott virit a sarokban de szerintem meg az edzo sem nyult hozza, en is csak veletlen ismerek par technikat amit egy hyen tanultam a tízből

2020. nov. 15. 15:16
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

en amikor ezeket nezem annyira de annyira dobálnám magam a levegoben ahogy ezek es olyan szr h itt csak unalmas edzesek vannak. amin amugy megjelen egy rahedli ember.

nekik vajon faj a derekuk h nem akarnak igy mozogni? mert en nagyon mennék....

2020. nov. 15. 15:18
 2/15 A kérdező kommentje:
mintha egy versenylo lennék amit visszafognak fuuuuh de merges vagyok
2020. nov. 15. 15:19
 3/15 anonim válasza:
100%
Az a te bajod ha nem talalsz
2020. nov. 15. 15:26
 4/15 A kérdező kommentje:
mutass már hallod fizetek érte
2020. nov. 15. 15:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Költözz el. Magyarországon nem hiszem hogy fogsz találni.
2020. nov. 15. 16:12
 6/15 A kérdező kommentje:

5. 👍

nincs itt ilyen, nem az a kerdes, hanem h miert nincs es h akik ilyen edzesekre jarnak azokat h nem zavarja ez a szint? es rengetegen vannak ilyen edzeseken

[link]

2020. nov. 15. 16:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam, hoyg a régi kis iskolámban tartanak efféle edzéseket.. De a kérdés nem ez. A videók amiket linkeltél egytől egyig a harcművészet tradicionális és eredeti helyén készültek. Korea, kína... Ha összehasonlítasz egy bírkózó vagy kickbox, esetleg sima box edzést az övéjükkel akkor a különbség hasonlóképp látványos lesz, azonban fordított eredményű. Én sem tudok jó wing tsun edzést az országban, mert ugyan ismerek egy két jó edzőt, de azok erősen vegyítették az edzéseiket hagyományos box és egyéb önvédelmi technikákkal és elég messzire rugaszkodtak a hagyományos alapoktól. Vizsgára átadták, de ennyi. Egyszerűen nincs igény rá és keletse sem itthon. Máson van a hangsúly.
2020. nov. 15. 16:52
 8/15 A kérdező kommentje:

elso talaltot linkeltem, mas orszagokban is vannak jo edzesek. kik azok akiket emlitesz? egyebkent súgok, kinai es koreai edzo is oktat nálunk, hat igen, ott a klasszul felszerelt terem alap volt, de feher ember is csak en voltam ott egyedul az is biztis

igen mason van a hangsuly, idehaza csak a penzt latjak. mindenfele hukye vizsgak. fizess igy, fizess ugy, most oazinten ki nem szrja le h mikyen papirt nyomnak a kezedbe. rohej, mikor otthagytam az egyik oktatom es valamilyen apropobol beszeltem vele 2 ev utan, akkor kozolte h mikyen kar, merth ő 3 ev alatt mestert csinalt vna belolem. lol

masik edzesen egy honap utan mar elso vizsgat akartak megejteni de ugye az vizsgadij+ meg par ezer ft (nemtommiredemindegy). es igen magas fokozattal ellatott edzonel tortent mindez, nem tul vonzo alap az ilyesmi szerintem

2020. nov. 15. 18:25
 9/15 A kérdező kommentje:
"igen magas fokozattal ellatott edzonel tortent mindez"- ugy ertem h ezt az edzot sokan ajanlottak, h mennyire megeri oda menni
2020. nov. 15. 18:44
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
A box a prolik, a wt az elit önvédelemre, egyébként nem drága, csak annyi hogy mo levan maradva száz évvel, ami a fizetéseket illeti.
2020. nov. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!