Mondanátok pár harc kombót?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogyha ram támadnak akk meg tudjam védeni magam pár mozdulattal.Amúgy nem ártana ha linkelnétek ilyen rövid videókat ahol így mutatnak ilyeneket.Elore is köszi a válaszokat:D2020. okt. 27. 15:05
1/11 anonim válasza:
Nem azon múlik. Ha olyan típus vagy, akkor úgy is földbe gyökerezik a lábad. Ha nem, akkor tudni fogod, mit tegyél. Amit látnál nem életszerű, nem tudod használni.
3/11 anonim válasza:
Második válaszoló! Ez jó videó, igaza van a bemutatónak.
4/11 A kérdező kommentje:
2,3 válaszoló nagyon viccesek vagytok.1 ne félj nem fognak annyira azért tudok verekedni.
2020. okt. 27. 19:18
5/11 anonim válasza:
Kérdező, neked fogalmad sincs a verekedésről, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy mekkora értelmetlen marhaság a kérdésed alapból. Évekig kell tanulni egy harci stílust és sparringolni, mire eljutsz arra a szintre, hogy azt mondhatod, hogy ezt tudod. 2-es és 3-as nem vicceskedik, hót igazuk van. Persze honnan tudnád, hisz a délután megnézett Jet Li filmben 10 kardos csávót vert le a főszereplő, igaz? Erről ennyit. Azt tudom javasolni, hogy húzd ki a kezed a biliből és menj le boxra. Ott majd szépen felvilágosodsz és közben megtanítanak bunyózni. Aztán vagy tudod majd használni utcán, vagy nem.
7/11 anonim válasza:
"Annyira azért tudok verekedni"
Na, hát ez dicséretes!
Akkor nem is értem, minek írjunk Neked "harc kombót" (😂😂😂)
Te már most igazi "utcai harcos" vagy, ez igen!
8/11 anonim válasza:
Tessék néhány harci kombó:
9/11 A kérdező kommentje:
8 as valaszolo Koszonom
2020. okt. 29. 11:40
10/11 anonim válasza:
Nincs mit! Sok sikert, jó önvédelmet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!