Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Alapállás,koordináció az mma-ba?

Alapállás,koordináció az mma-ba?

Figyelt kérdés

Srácok!

Mma-zni akarok de egy gond van úgy állok és úgy a kényelmes hogy a jobb lábam elől és a jobb kezem is elől. Most bokszolók így jelenleg jó. Csak hátul a gyengébb kezem van.Viszont mma-ba akkor a rugások bal lábra esnének. Én viszont jobb lábas vagyok. Akkor hogy? Az alapállásokat mindig cserélgessem?

2020. okt. 18. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

magyarul balkezes vagy,az alapállásod is fordított,de jobb lábas?

nem értem ez miért probléma,elő szokott fordulni.

rúgni pedig ugyanúgy meg kell tanulni mind a két lábbal.

mozgáskoordinációban a sutább lábbal,ami a tartó láb,pörgő rúgásokat nehezebb volt megtanulni...legalábbis nekem és igazából időpazarlásnak is éreztem,mert szükség nem sok van rá.

2020. okt. 18. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a témában majd a leendő edződdel konzultálj főképpen.

Ő majd kijavít, látni fogja a hibáidat. Nem úgy fogsz odamenni MMA-zni, hogy mindent tudsz, sőt:))

Hány éve boxolsz, ha megkérdezhetem? Hobbistaként vagy versenyzőként?

2020. okt. 19. 09:36
 3/4 A kérdező kommentje:
jobb láb, bal kéz de fordított az alapállás bal lábra jönnek a rugások és azzal könnyebben is tudok rugni. Mármint az egyszerű rugások.
2020. okt. 19. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:
jobb láb. jobb kéz***
2020. okt. 19. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!