Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bolond vagyok hogy ennyit...

Bolond vagyok hogy ennyit utazom edzésre? 19/L

Figyelt kérdés

Összesen 3 órám megy el utazásra. Mindezt egy órás táncedzésért. Nem vagyok ebben tapasztalt, fogalmam sincs más mennyit utazik.

Nektek mennyi km és idő?

2020. okt. 13. 00:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nekem egy perc sem megy el edzésre. Nem vagy bolond.
2020. okt. 13. 01:04
 2/11 A kérdező kommentje:
1! De te az vagy hogy nem jársz!😋
2020. okt. 13. 01:09
 3/11 anonim válasza:
100%

Én két-két órát utaztam oda és vissza a suliba, vonattal és busszal, így még át is kellet szállnom, de megérte, mert szerettem abba az iskolába járni.

Szerintem mindegy, hogy itt az emberek bolond dolognak tartják-e vagy sem, a fő kérdés az: neked megéri? Ha nem, akkor azt tudom tanácsolni keress egy másikat (akár hasonlót) a közelben. Ha viszont igen a válaszod és szereted csinálni, akkor folytasd amíg szeretnéd és élvezed :)

És ha tömegközlekedést használsz, akkor az utazási idő alatt mással is el tudod foglalni magad, olvasással, tanulással vagy bármi mással, ami érdekel.

Remélem tudtam segíteni :)

2020. okt. 13. 02:52
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Bolond nem vagy, de szerintem ez nem éri meg. 1 órás edzés az amúgyis semmi. A bemelegítés és levezetés 20-20 perc, 20 perc aztán a tánc? Úgyhogy az edzés minősége is kérdőre vonható. Nyilván, ha te jól érzed magad és neked ez nem gond, akkor ki vagyok én, hogy lebeszéljelek róla? Nem is akarlak. De én nem csinálnám a helyedben, szerintem nem éri meg. De ha neked jó, akkor hajrá, leld benne egészséged! Amúgy se foglalkozz más véleményével, most ha mindenki leírná, hogy bolond vagy, akkor otthagynád, miközben neked tetszik? Who cares más mit gondol, le kell tojni magasról és csinálni azt, amit TE szeretsz és élvezel.
2020. okt. 13. 05:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak mert a többiek pár percre, fél órára vannak és nagyot néztek hogy ennyit utazok. Suliból rohanok, enni alig van időm, szóval azért kicsit kényelmetlen. De heti két nap nem olyan vészes.
2020. okt. 13. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
2,5 hoz kepest az mar nem sok. En ennyit mentem. Biztos nem veletlen. :D
2020. okt. 13. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja en 3 oras edzes miatt jartam.. :)
2020. okt. 13. 11:05
 8/11 subrette ***** válasza:

Míg Budapesten laktam, én is jártam edzésre a város másik végébe, mert máshol nem volt hasonló.

Azóta Bécsben lakom, de néha innen is hazamegyek Budapestre a kedvenc edzésemre, pedig járok itt is. Sajnos most a határzár miatt nem tudok...

2020. okt. 13. 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Az az igazi, amikor annyira szereted, hogy ilyen sokat is utazol erte. :)
2020. okt. 13. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Én vidéki vagyok, menetrend és várakozás szerint kb 2 ora megy el...
2020. okt. 13. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!