Mi a véleményetek a BMX-ről/BMX-ezésről?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 22:37
2/9 anonim válasza:
Jó időtöltés gyerkőcöknek.Én is nyomtam kb 12 éves koromig.
3/9 anonim válasza:
Nagyrészt hülye divatmajom pózerek csinálják...
4/9 anonim válasza:
mert nem tudsz azért nem kell fikázni én 5 éve nyomom voltak komolyabb sérülések meg minden
5/9 anonim válasza:
"mert nem tudsz azért nem kell fikázni"
Nem igazán látom a logikát. Attól hogy nem vagy szakács, még meg tudod mondani hogy szar a kaja. Nah de komolyra fordítva a szót, csomó divat bmx-es van.Persze vannak akik űzik normálisan. De sok van akik csak kiülnek a főtérre, aztán ha sok ember van eltolnak valami gagyi trükköt és csá. De ha nézelődsz itt csomó ilyen kérdés van h: Lányoknak bejön a bmx? Buknak a bmx-es fiúkra meg mittomén tiszta szánalom.
6/9 anonim válasza:
előzőnek igaza van. extremsport tv csatornán láthatod kik akik az életüket felteszik, de ha kimeek a sétálóra, annyit csinálnak felugratnak a korlátra... most én ezt megcsinálom freerides bicajjal :)
7/9 skater98 válasza:
a bmx ezés nemjo
inkább deszkázz!!
8/9 anonim válasza:
aza baj a bicóval hogy könnyű ezért csinálják sokan és mert pózereknek való.
nem hogy csinálna valami normálisat pl:motorozon,korizon,deszkázon,és amúgyis egy rakatpénz és nem utolsósorban CSICSKASÁG!!!!!
9/9 anonim válasza:
BMX-ezés vagy deszkázás nekem egyik sem tetszik, divatsportok. Kung-Fu, Karate, Thai Box na ezek igazi sportok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!