Hol tudnék elkezdeni boxolni lány létemre Győrben? (Bővebben lent)
Tehát nem versenyszerűen, hanem csak úgy, mint pl Tóth Andi, hogy van egy edző, akin rajta vannak ezek a kesztyűk és akkor teljes erőbedobással ütöm meg rúgom a kezét.
(Tudom, a legidegesítőbb példát hoztam, bocsi)
Szóval lehetséges ez egy lánynak Győrben?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves első!
Remélem csak viccnek szántad, de tudom mi a karate és a box közti különbség. Ha jól látom, le is írtam, hogy mire gondolok, de te kiragadtál egy fél mondatot úgy a szövegből, hogy ellenem fordítsd.
Értelmes válaszokat még várok! Előre is köszönöm :)
Köszönöm a választ, de nem nagyon szeretnék versenyre menni. Engem nem nagyon érdekel ez a sport azon része, ahol véres mindenkinek a feje meg a teste a tévében.
Én inkább a feszültséglevezetés és a kalóriaégetés céljábķl választanám ezt a sportot.
Jöhetnek további válaszok is!
Szóval akkor inkább fitness box? Az nem kickbox,hanem inkább fitness box(ha jól írtam le a nevét). Azaz cardio szempontjából mennél el boxolni,de csak boxzsák meg kéz,láb üzés. Inkább keress fittness box ot mert ha kickbox ra mész akkor ott rendesen kell harcolni mások ellen.
"Engem nem nagyon érdekel ez a sport azon része, ahol véres mindenkinek a feje meg a teste a tévében" igen,de mondom,ha kickboxra mész akkor az beletartozik,hogy más ellen harcolsz és véred leszel.ez nem arról szól hogy csak ütsz,hanem kapsz is ütéseket. Szóval fitness box ha nem akarsz harcolni :)
Köszönöm!
Ha valakinek még lenne ötlete, hozzáfűznivalója azt szeretettel várom!
Szivi! :) Esetleg facebookon keress csoportokat a témában, ott jobb válaszokat is kaphatsz ;)
#8 as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!