Semmi esélyem ha megtamadnak, ne dőljek be semmiféle krav magás hülyeségnek igaz? PICI LÁNY
Amit kell tudni rólam: Nem egy jó környékre költöztünk, a keletihez és sokszor estig elhúzódik a foglalkozásom ezért muszáj lenne valamit tanulnom, de számomra hihetetlennek tűnik ezeknek az önvédelmi rendszereknek a hatásossága esetemben. Merthogy 156 cm vagyok és 47 kg. Barátnőm jár önvédelemre ezért elhívott magával. Hát nem tudom. Azt edző szerint ha jól csinálom akkor egy nagy állatot is leviszek a földre.
Ez nettó baromság, hogy lehet képes így hülyíteni valakit?
Így is szorít a napi beosztásom, érdemes időt szakítanom az önvédelmi órákra?
A tökre támadáson kívül nem nagyon tehetsz mást, esetleg annyit segítenek edzésen, hogy kicsit megszokd a helyzetet, gyakorolgatják veled a szituációt, persze ez messze áll az igazi éles harctól.
Szerintem ilyen fizikai paraméterekkel tényleg nincs sok értelme, inkább legyen nálad mindig gázspréj jól elérhető helyen, vagy egy kis szintetika, váltságdíj gyanánt.
Csak a wing tsun!!!
Ki tudod vele pucolni a keleti környékét!!
Haverral szept eleje óta nyomjuk, mint életforma heti 2 edzessel.
8/9-es rajtad is látszik, hogy mekkora delúziósok a kamuharcművészek. Kipakolni a Keleti környékét ezzel a kamuval?
Életforma heti két edzés? Az élsportolók napi 6 órát edzenek akár, vagy többet, plusz oktatóvideók nézése, szponzorok, sportorvosok, stb.
Amúgy 33/F, és brazil jiu-jitsut nyomok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!