Futópadon nagyobb az igényvevétel mint terepen?
Figyelt kérdés
Illetve nagy a különbség ha a fél órát végigfutom mintha beletennék 5 lercenként egy 1 perces sétát?
Érdekelne hogy mennyit számítana a különbség, lehet hogy nem sokat.
2020. aug. 24. 14:16
1/3 A kérdező kommentje:
mechanikus
2020. aug. 24. 17:48
2/3 anonim válasza:
Futópadon viszonylag jelentősen kisebb az igénybevétel, mint terepen, mert eleve máshogyan rugaszkodsz el futás közben. Futópadon ez könnyebb, így kevésbé is hatékony, mint a terepen való futás.
3/3 anonim válasza:
Teljesen más szerintem a terepfutás és futópadon futni. Én mindkettőt szoktam. Amikor a város melletti erdőbe megyek ott azért a boka- és térdízületek erősebben használatba vannak véve, mint a futópadon. De padon be tudod állítani a tempót és nem mész az alá, hanem folyamatosan tartod amíg a terepen futás közben (nálam legalábbis) nincs egy állandó tempó. Mindkettőt ajánlom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!