Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A NIKE vagy a DC deszkáscipő...

A NIKE vagy a DC deszkáscipő bírja jobban?

Figyelt kérdés

Én még nem vagyok profi deszkás még csak most kezdtem ugyhogy nem csinálok még ilyen nagyon cipő koptató trükköket. Szóval így egy kezdőnek melyiket ajánlanátok inkább?

Előre is kösz!!!

2010. aug. 4. 18:02
 1/6 anonim válasza:

nike

a dc az egy f_s :D

2010. aug. 4. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a DC rohadt drága ahhoz hogy deszkázásra barmolják el... Veszel valami olcsóbbat, ugyan annyi idő alatt tönkre megy mint a márkásabb társai.
2010. aug. 4. 18:10
 3/6 Vazul-néni válasza:
Nekem Adidas van, és nagyon jól bírja, pedig nem volt valami drága! Tavaly vettem, és ha picit megmosom, még most is úgy néz ki, mintha új lenne! (Najó, azért nem olyan mint az új! :D-e télleg jó!)
2010. aug. 4. 18:21
 4/6 anonim válasza:

nike

bár szerintem lakai nekemis az van olcsó jó

2010. aug. 4. 21:28
 5/6 skater98 válasza:
mindakettő roh@ttdrága vegyél egy bizo-t unokatesom 1 évig használt egy olyat és csak 1 varrás szakatt ki benne
2010. aug. 11. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a Nike-ra esküszöm :D kb 10-15 ezerért faja csukát kapsz,az előző Nike cipőim másfél évig is bírták,utána kezdett belül a sarkánál(felül) kopni egy kicsit,de kívülről semmi bajuk:)
2011. jún. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!