Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik jobb: bmx v. monti?

Melyik jobb: bmx v. monti?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
MTB, de az országúti kerékpár a legjobb :D Bár ez attól is függ mit akarsz vele csinálni.
2010. aug. 4. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:

bmx-szel mit akarsz csinálni? mert közlekedni nem lehet vele...és ahogy az első írta, attól függ mire használnád

ha városban akarsz kerekezni közlekedési célzattal, akkor trekking vagy city kerékpárt vegyél...ha sűrűn mész vele erdőbe montit...ha két város közt közlekednél vele rendszeresen, akkor országútit ...ha nem közlekedési, hanem sportcéllal, akkor meg aszerint válassz, hogy milyen terepen mennél szívesebben...

2010. aug. 4. 13:28
 3/11 anonim válasza:

ha trükközni szeretnél akkor bmx-el könnyebb megtanulni az alapokat

a monti nehezebb (persze csak ha nem 1 milliós bringáról van szó)

én montival jobban szeretek ugrani.. sokkal stabilabb a levegőben, viszont bmxel egyszerűbb forogni meg minden :D

2010. aug. 4. 13:47
 4/11 A kérdező kommentje:
értem köszi
2010. aug. 4. 13:51
 5/11 anonim válasza:
Ha már annyira trükköket akarna megtanulni, és a pénz nem számítana akkor a DownHill bringákat ajánlanám. Tartós és még jól is néz ki :Đ
2010. aug. 4. 19:28
 6/11 A kérdező kommentje:
értem....kül ha számít lány vagyok:P
2010. aug. 4. 20:00
 7/11 anonim válasza:
48%
ha lány vagy akkor tricikli
2010. aug. 5. 00:50
 8/11 A kérdező kommentje:
:S
2010. aug. 5. 20:16
 9/11 anonim válasza:
Nehogy komolyan vedd. Ismerek olyan lányt aki kétszer annyit is leteker és még csak nem is liheg mikor már a halálomon vagyok xD. Szóval ne vedd fel az ilyen beszólásokat :)
2010. aug. 6. 13:11
 10/11 anonim ***** válasza:
a triciklis kapja be...de mehetsz akár triciklivel is, én spec egy rozsdás széteső városival túráztam anno
2010. aug. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!