A Kempo lényegében a Karate hatásos verziója?
10 igen, teljesen megértem a helyzetedet.
Nekem a legelső karatestílus amivel házasságot kötöttem, a shotokan volt, 11 évig csináltam, jópár versenyt is megjártam kumitében és katában is. Versenyeken sok új embert ismertem meg, más stílusokból, így elmentem shito ryu, wado ryu és goju ryu edzésekre is, hogy ezeket a karatékat is megismerhessem, illetve a volt osztálytársam édesapja révén a kyokushinba is belekóstolhattam.
Manapság muay thai és kali edzésekre járok, de ha időm engedi le szoktam nézni valamilyen tradicionális karate edzésre is, egy kicsit "kékíteni az oxigént". :))))))
Mindig kikapcsol, ha megcsinálok egy Jiont vagy Gankakut, vagy az egyik nagy kedvencemet, a kyokushinos Yantsut:)))))
Yantsu. :)
Egyik kedvencem volt, mert annak ellenére hogy magasabb szint, már fehér övesen könnyen tanulható volt. Persze az akkori magam szintjén.
Nem a hatásos hanem! - a halálos verziója.
Oss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!