Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Volt pofám otthagyni a próbaed...

Volt pofám otthagyni a próbaedzèst, mik a vèlemènyek?

Figyelt kérdés
Leugrottam egy egèsz komolynak tűnő küzdősport edzèsre, majd szèpen edzès közepèn ott is hagytam őket. Volt egy gyengèbb láncszem, lászott hogy èlvezik amièrt szegènyt kicsinálhatják. Nagyon nem bírom ha visszaèlnek egy hátrányos helyzetűvel. Másik, közölte az edző, hogy tilos a folyadèkbevitel, ki kell bírni anèlkül. Ezzel ki èrt egyet? A szomjúságèrzet egyfajta vèszjelzès a szervezettől. Hadd ne ragozzam mièrt fontos inni. De az a rettenet nagykèpűsèg az edzőtől meg úgy az egèsz bandára nèzve... Ez amúgy igaz a legtöbb küzdősportot űző szemèlyekre. Odaálltam az edző elè ès mondtam neki hogy viszlátás. Hát isteni volt látni ahogy forrt a feje a mèregtől, előtte finoman megmondtam neki a vèlemènyem arról hogy aki kezdőènt fele annyi teherbírással odamegy valahova, azt ne vegyèk már egy kalap alá a többiekkel. (Ez az ivásra vonatkozott.) Segfej izompacsírták, máshoz sem èrtenek csak a gyúráshoz. Katonaságba kène az ilyeneket berakni vagy a cápák közè. Remèlem most ezt sok hülye küzdősportoló olvassa.

2020. júl. 18. 11:31
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igen de chen-re akarok váltani.

Szèp estèt!

2020. júl. 19. 21:08
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz neked ez a harcművészet, sok sikert hozzá!
2020. júl. 19. 23:03
 23/26 anonim ***** válasza:

Jól tetted; hogy otthagytad; ahol nem szeretsz lenni; meg ami hely nem érted van, hanem te vagy a helyért;

és nem kötelező járni; onnan el kell menni szóval, ahol nem jó.

Valaki mindig pl azt mondja: bárhol felállhattál volna ahol ülve maradtál; meg fordítva is talán szokta mondani; de szóval, ami szakkörön nem megfelelőek neked a feltételek , oda nem kell járni.

Meg pl jobb, ha most derült ki, mintha már jártál volna 1-2 hónapot, és kárba veszett volna annyi fizetésed;mert utólag jöttél volna rá, hogy ez

az edzésfajta, terv; számodra sz_r.

Tehát jobb így, ha most hagytad abba.

2020. júl. 19. 23:07
 24/26 anonim ***** válasza:
*Meg amúgy az edzésnek az a lényege,hogy az ember jólérzi magát; de ha te xarul érzed magad; és még fizetsz is érte, na hát, szóval ja... Akkor inkább csinálsz valamit otthon, és az ingyen van, és még jó is; mert te döntheted el, mikor akarod abbahagyni, meg stb.
2020. júl. 19. 23:08
 25/26 anonim ***** válasza:
A tájcsi egyáltalán nem jó. Nem hatékony, csak a box meg a birkó. A többi nudli
2020. júl. 23. 23:33
 26/26 Thunderfairy ***** válasza:
Nem birtál egy Tai Chi edzést? Röhejes. Én a küzdősport alatt olyanokat értek mint a Box, Kick box, Thay box, Savate. Ezek küzdősportok. Amit te csinálsz az egézség megörző gyógytorna. Sehól se vagy a küzdősportokhóz. A komoly, rendes edzéseken te meghalnál ha már a Tai Chi is ilyen nehezen megy hogy otthagyod felénél. Van egy olyan érzésem hogy kicsit éreztették veled hogy mennyit érsz valójába és ezen besértődtél.
júl. 25. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!