Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Volt pofám otthagyni a próbaed...

Volt pofám otthagyni a próbaedzèst, mik a vèlemènyek?

Figyelt kérdés
Leugrottam egy egèsz komolynak tűnő küzdősport edzèsre, majd szèpen edzès közepèn ott is hagytam őket. Volt egy gyengèbb láncszem, lászott hogy èlvezik amièrt szegènyt kicsinálhatják. Nagyon nem bírom ha visszaèlnek egy hátrányos helyzetűvel. Másik, közölte az edző, hogy tilos a folyadèkbevitel, ki kell bírni anèlkül. Ezzel ki èrt egyet? A szomjúságèrzet egyfajta vèszjelzès a szervezettől. Hadd ne ragozzam mièrt fontos inni. De az a rettenet nagykèpűsèg az edzőtől meg úgy az egèsz bandára nèzve... Ez amúgy igaz a legtöbb küzdősportot űző szemèlyekre. Odaálltam az edző elè ès mondtam neki hogy viszlátás. Hát isteni volt látni ahogy forrt a feje a mèregtől, előtte finoman megmondtam neki a vèlemènyem arról hogy aki kezdőènt fele annyi teherbírással odamegy valahova, azt ne vegyèk már egy kalap alá a többiekkel. (Ez az ivásra vonatkozott.) Segfej izompacsírták, máshoz sem èrtenek csak a gyúráshoz. Katonaságba kène az ilyeneket berakni vagy a cápák közè. Remèlem most ezt sok hülye küzdősportoló olvassa.

2020. júl. 18. 11:31
1 2 3
 11/26 Ibw4x ***** válasza:
61%
Jogos volt, egy igazi bunkó az edződ. Én is otthagytam egyszer már egyet :D
2020. júl. 18. 22:51
 12/26 A kérdező kommentje:

Helytelen. Mindig behódolnak. Legalábbis akit akarok az igen. De amúgy igaz amit írsz, a legkönnyebb lehülyèzni a másikat mert nem bírtál el vele MERT te nem vagy elèg hozzá. Amúgy ha rossz neked hogy ráhúztam a küzdősportolókra akkor javítom úgy, hogy elmegy az a harcművèszekre is! Annyi, hogy utóbbit jobbára az intelligensebbek viszik. Engem hidegen hagy hogy mit gondolsz rólam, mert nem tudsz hatni az önbizalmamra. Te viszont most próbáld meg nem felhúzni magad.

Simán csak nem kedvelem azokat akik királyoknak hiszik magukat a nagy semmire. Vitatnád? De azt sem kedvelem aki tènyleg büszke lehet magára ès ezzel èl vissza. Segfej banda.

Viszlátás!

2020. júl. 19. 18:15
 13/26 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy téged hidegen hagy mások véleménye, és a küzdősport, kiírtad ide a kérdésed, más véleményét kikérve, kicsikét kapd össze magad és próbáld újra, mert ezt senki nem veszi be :D
2020. júl. 19. 19:50
 14/26 A kérdező kommentje:
Fèlkegyelmű hozzászólás az befutott látom. Neked kellene összekapnod magad, engem èrdekelnek vèlemènyek csak az ilyen haszontalan nem. Találd ki mi nem èrdekel, megfogalmaztam.
2020. júl. 19. 20:12
 15/26 anonim ***** válasza:
Kérdező kérlek írd meg, hogy te űzöl-e valamilyen stílust, ill az esetről tudnál bővebb infót adni? Ennyiből nehéz normális választ adni.
2020. júl. 19. 20:16
 16/26 A kérdező kommentje:
15. Kedvellek. Normális a visszakèrdezès. Leírnád te is nekem kèrlek hogy mièrt számít èn mit csinálok? Mert szerintem az tök mindegy most, mindenesetre èrdekel a gondolatmeneted. Konkrètan mi èrdekel mèg az esetről? Amit mondott az edző az is vicces volt, de azt nem szeretnèm leírni nektek. De ugyanolyan sèrtődèkenyen ès egyfajta lekezelő hangnemet gyakorolt rám hogy mentse a bőrèt mint itt, ennyit mondhatok. Nagyon tetszett! A gond a segfej banda, nem a küzdősport.
2020. júl. 19. 20:29
 17/26 anonim ***** válasza:
Nos azért érdekel, mert ugye vannak eltérések az edzésben. Egyik helyen simán ki lehet bírni ivás nélkül edzés végéig, máahol viszont úgy széthajtanak, hogy alig várod a végét.
2020. júl. 19. 20:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Illetve, írtad, volt egy tag akit mondhatni alaposan megszívattak. Nos talán az ia benne van a pakliban, hogy kiérdemelte. Persze elismerem azt is, hogy sok a gyökér klub, ahova a leendő Boyka Gyurik járnak le, az oktató pedig még partner is ebben.
2020. júl. 19. 20:35
 19/26 A kérdező kommentje:

Thai chi.

Nem èrdemelte meg egyáltalán. : (

2020. júl. 19. 20:57
 20/26 anonim ***** válasza:

Yang stílusú?

Akkor az elég nagy baj, ha a gyengébbet, aki ugyanúgy fizeti a havidíjat, és tanulni megy oda, így alázzák.

2020. júl. 19. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!