Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen extrém sportokat...

Milyen extrém sportokat ismersz? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és eléggé bevállalósnak tartom magam.Ki szeretnék próbálni egy pár extrém sportot eddig a sziklamászás és a wakeboard (nem tudom mennyire számít extrémnek) nyerte el a tetszésemet!:)

Ti milyen extrém sportot próbáltatok ki/szeretnétek kipróbálni?

2010. aug. 2. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ezek is jók.

siklórepülés (nemtudom extrém-e :D) és motocross, amik nekem bejöttek :) az ejtőernyőzést még kipróbálnám 16/L

2010. aug. 2. 19:54
 2/11 BandSz válasza:

Háát, nem tudom csajok mennyire szokták űzni, de ajánlom a downhillt =)

Elég költséges, azonban az egyk legjobb sportnak tartom :)

2010. aug. 2. 20:08
 3/11 BandSz válasza:
Ja, és 16/F
2010. aug. 2. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:

hát én agresszív korizom .:D

http://www.youtube.com/watch?v=lmojhUP2gbs

16L

2010. aug. 2. 20:22
 5/11 A kérdező kommentje:

Huhh agresszív kori?Megnéztem a videót, elég kemény!:D Volt már komolyabb baleseted?

A motocross nem rossz!:) ;) Megkérdezhetem, hogy te hol szoktál edzeni és, hogy mennyibe kerül egy-egy alkalom?:)

2010. aug. 2. 20:30
 6/11 A kérdező kommentje:
A downhill elég kemény, szoktál esni?:O Hol edzel?:) Ahhoz is kedvet kaptam mert alapból imádom a mocikat!:) És mit jelent az, hogy nem olcsó, mennyibe kerül egy-egy edzés?:O
2010. aug. 2. 20:32
 7/11 BandSz válasza:

A downhill edzés nem kerül pénzbe, hacsak nem töröd magad össze =)

Én Budapesttől 30kmre lakok Isaszegen, itt van egy ilyen kisebb hegység, na itt szoktam, de mikor lehetőségem van, Budán a János-hegy nevű dombocskán. (amúgy ott illegális, de hidd el, szinte senki nem nézi)

Költségek: Háát egy beszálló szintű bringa, amivel picit lehet azért már durvulni is, 150ezer Ft-ból van meg. Éves költsége ha nem töröd össze stb.. akkor maximum 300ezer Ft

2010. aug. 5. 00:16
 8/11 BandSz válasza:

És ennyiből már lesz egy beszálló szintű bicód, jó sisak, egyéb védőfelszerelések + kis javítások. =)

Elég adrenalinnövelő hobby, és komoly terepen maximum hetente 2 menetet ajánlok, kis terepeken, ahol nincs 3m-es letörés stb.. akkor annyit mész amennyit a lábad kibír =)

Ha egyéb infók is érdekelnek, így itt privit, vagy kérdezz ;)

2010. aug. 5. 00:18
 9/11 BandSz válasza:

Jaj és erre a kérdésre: szoktál esni? a válasz: Esni szoktam, az szinte kötelező, csak a nagysága nem mind1 :D

2év alatt 1 komoly esésem volt, akkor pár hét fekvés egy repedt borda miatt, de megérte :)

2010. aug. 5. 00:20
 10/11 anonim ***** válasza:
motocrossos vagyok. én nem versenyszerűen űzöm, szóval én csak saját szórakozásomra kimegyek a közeli pályára és ott megyek ;) mivel ismerősök versenyre készülnek ott, elnézik nekem a díjat, mehetek ingyen, szóval nemtudom mennyibe kerül. esni mindenki szokott, egy bucka ami "tegnap még nem volt ott" bőven elég :D volt már hogy 3 hétig ágyba pihiztem mert a térdem szétment. amúgy igen költséges ez. egy crossmotor alapba drága, abba benzin/olaj, ráadásul rendszeres szervizelés, és ugye akkor már drága cuccok menjenek bele hogy jó legyen. sajna nekem ruhára alig marad pénzem mellette :D
2010. aug. 5. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!