Milyen extrém sportokat ismersz? Bővebben lent!
19 éves lány vagyok és eléggé bevállalósnak tartom magam.Ki szeretnék próbálni egy pár extrém sportot eddig a sziklamászás és a wakeboard (nem tudom mennyire számít extrémnek) nyerte el a tetszésemet!:)
Ti milyen extrém sportot próbáltatok ki/szeretnétek kipróbálni?
ezek is jók.
siklórepülés (nemtudom extrém-e :D) és motocross, amik nekem bejöttek :) az ejtőernyőzést még kipróbálnám 16/L
Háát, nem tudom csajok mennyire szokták űzni, de ajánlom a downhillt =)
Elég költséges, azonban az egyk legjobb sportnak tartom :)
Huhh agresszív kori?Megnéztem a videót, elég kemény!:D Volt már komolyabb baleseted?
A motocross nem rossz!:) ;) Megkérdezhetem, hogy te hol szoktál edzeni és, hogy mennyibe kerül egy-egy alkalom?:)
A downhill edzés nem kerül pénzbe, hacsak nem töröd magad össze =)
Én Budapesttől 30kmre lakok Isaszegen, itt van egy ilyen kisebb hegység, na itt szoktam, de mikor lehetőségem van, Budán a János-hegy nevű dombocskán. (amúgy ott illegális, de hidd el, szinte senki nem nézi)
Költségek: Háát egy beszálló szintű bringa, amivel picit lehet azért már durvulni is, 150ezer Ft-ból van meg. Éves költsége ha nem töröd össze stb.. akkor maximum 300ezer Ft
És ennyiből már lesz egy beszálló szintű bicód, jó sisak, egyéb védőfelszerelések + kis javítások. =)
Elég adrenalinnövelő hobby, és komoly terepen maximum hetente 2 menetet ajánlok, kis terepeken, ahol nincs 3m-es letörés stb.. akkor annyit mész amennyit a lábad kibír =)
Ha egyéb infók is érdekelnek, így itt privit, vagy kérdezz ;)
Jaj és erre a kérdésre: szoktál esni? a válasz: Esni szoktam, az szinte kötelező, csak a nagysága nem mind1 :D
2év alatt 1 komoly esésem volt, akkor pár hét fekvés egy repedt borda miatt, de megérte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!