Csak én nem tudok verekedni?
Figyelt kérdés
A 9 éves öcsém elég nagy darab akkora mint egy 12 éves kis kövér gyerek. Folyton megaláz én nem tudok vele elbánni. Akkor is ha,mindig nekem fáj nem neki. Se mellem se gyerekem nem lesz már tőle. Szemüveget színte hónaponta kell cserélni,mert mindig nekem jön és eltörik.
Nem is vagyok túl népszerű a suliban és mindig belém kötnek. Egyszer úgy nekik mennék,ha úgy adna, de kétszer akkorák mint én.
Nincs pénzem ilyen sportra rájni,hogy fejleszem.
Ezzel mit tudok kezdeni?
16/l
2020. máj. 22. 19:08
1/9 anonim válasza:
Az azért megnyugtató, hogy gyereket nem tervezel vele. O.o Egyébként ha nem tudsz járni sportra, mondjuk boxra, akkor így jártál, nem tudsz máshogy fejlődni. Mellesleg szüleitek hol vannak?! Miaz, hogy minden hónapban eltöri a szemüveged? Bár ezt már inkább másik kategóriában beszéld meg mással, mert én nem értek ehhez. A lényeg: box. Ha nem tudsz rá járni, akkor meg ez van, nem tudsz mit tenni.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem is feltétlenül kell, hogy egy lány tudjon verekedni.A tesódra szólj rá vagy szólj a szüleidnek. Azokkal akik beléd kötnek a suliban meg ne foglalkozz. De ha mindenképp meg akarsz tanulni verekedni vagy megvédeni magad akkor nézz esetleg videókat fogásokról,önvédelmi tippekről.Esetleg kérd meg az apukád hogy tanítson ezt-azt.
3/9 A kérdező kommentje:
A szüleimet nem érdeklik még én vagyok lecseszve. Box?: oké szét verem a házat úgyis mindig dúl bennem a düh😂.
2020. máj. 22. 20:48
4/9 AnonimAthlet válasza:
Simán tudod magad fejleszteni attól függetlenül hogy jársz e valamilyen harcművészetre vagy nem. :)
Állóképességet, erőt bárhol lehet építeni. Nem kell hozzá pénz csak, kitartás és eltökéltség. :)
5/9 anonim válasza:
A kezdetnek jol verd orrba, rúgd a lábaközibe, ezek után nem fog tudni visszavágni.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom végleg bántani ha úgy adodik ugyis leterítem csak abbol komoly sérülés lesz és megint megszívom. Vagy anyám támad nekem vagy tőle kapom vissza jobban. Ő mint mondtam elég kövér, engem meg simán ketté lehet törni,úgy mond...😅
2020. máj. 22. 21:48
7/9 anonim válasza:
Ez valami vicc? 16 éves vagy is egy 9 éves megver hát szerintem szed össze magad és edzél a fagikat sebeséggel kell még veri tapasztalatból mondom na hajrá!
9/9 anonim válasza:
Edz, gyakorolj, nekem volt már olyan hogy észre sem vettem hogy ütnek, csak a kezem önálló életet élt hogy ne üssenek meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!