Van értelme elkezdeni parkourozni? És ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Két hónapja edzek már és sikerült leadni 12 kilót és közben javítottam a kondiciómon is (fekvő, futás, felülés, gugolás, súlyzó). 193 cm és 85 kg vagyok. Aki jártas ebben az tudna ajánlani trükköket és helyeket ahol tudnám gyakorolni azokat Budapesten?2020. máj. 1. 00:35
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi kezdek álmos lenni, 80 kiló és 19 éves vagyok.
2020. máj. 1. 00:37
2/4 anonim válasza:
Miért ne lenne érdemes ha tetszik?
Keress valami tornacsarnokot pl én egyszer voltam a Honvédban valami szabad edzésen (közös bemelegítés nyújtás aztán mindenki amit akart).
3/4 anonim válasza:
Kőbányán nem rég nyílt egy terem, HOP Hungary néven van fent instán/facen, nézz rájuk, első terem Magyarországon. Van szabadedzés és vezetett is, nyilván a korlátozás miatt zárva tart.
4/4 anonim válasza:
Ez a parkőr most divatos szakma, az onokam is parkőr akar lenni, de vidéken. Hát nincs is park. Pestre kéne mennie neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!