Tudnátok mondani az alfa g30hoz hasonló cső hosszúságú gáz fegyvert?
Figyelt kérdés
Mert nekem a g20 eleg kicsinek tünik a videóba g40 az meg azért eléggé nagynak a rejtett viseléshez2020. ápr. 11. 09:18
11/12 A kérdező kommentje:
Akkor csak jót néztem én hogy az alfat néztem de lehet hogy maroktáras lesz mivel utcai viseletre nem lehet gumit riasztoval tölteni és pont amiatt néztem az alfat
2020. ápr. 14. 10:11
12/12 anonim válasza:
"Viszont kidolgozásában, megbízhatóságában össze nem lehet hasonlítani az olcsóbb társaival. A röhm kiváló pisztoly volt, amíg be lehetett szerezni. Ha most újonnan lehetne kapni, gyanítom ugyanannyiba kerülne mint egy alfa."
Ebben egyetértünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!