Tudnátok mondani az alfa g30hoz hasonló cső hosszúságú gáz fegyvert?
Nem értem.
(volt már kb 3 hasonló kérdés)
Ha viselni akarod akkor a kis méret a lényeg. Ha meg emberkedni akkor a nagy se jó, mert kiröhögnek, hogy gázrevolverrel rajoskodsz.
Sajnos csak török meg Keserű gyárt 3" méretben. Azokat meg nem tudnám jó szívvel ajánlani.
Ha az ár a gond, a sima, G nélküli, azaz nem gumis Alfa 030 10-20-al olcsóbb...már ha van valahol, idehaza ritka.
RÖHM RG89?
Az alfa g030 jelenleg a legjobb, szinte éles minőségű ilyen méretű revolver, nekem is van, viselem is. Csak ajánlani tudom.
Engedd meg, hogy visszakérdezzek. Miért nem megfelelő számodra az alfa?
"szinte éles minőségű ilyen méretű revolver"
Ne már!
Hogy lenne "éles minőségű" spiáter dobbal?
Az Alfa egy Röhm másolat.
Nem mondom, hogy rossz, mert a piacon kaphatók közül még a jobbak közül való (főleg, hogy magyar piacra csinálták - megoldott a gumizhatósága).
Szia! oké értem a gondot. Én innen távolról nem szeretnélek semmire rábeszélni, azt ugyanakkor érdemes tudni, hogy a csehek jó fegyvereket gyártanak, legyen az akár gáz-riasztó, akár éles. Az igaz sajnos, hogy meg is kérik az árát.
Utolsónak pedig: az éles minőségűt nem anyagösszetételre értettem nyilván, mert akkor 200.000ft-ba kerülne. Viszont kidolgozásában, megbízhatóságában össze nem lehet hasonlítani az olcsóbb társaival. A röhm kiváló pisztoly volt, amíg be lehetett szerezni. Ha most újonnan lehetne kapni, gyanítom ugyanannyiba kerülne mint egy alfa.
De hiába szájkaratézunk, én a tapasztalataim alapján mondtam el a véleményemet, miszerint nem fog jelenleg az alfánál jobb minőségű ilyen méretű gáz-riasztót találni.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!