Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért nem válaszol már a WWE?

Csókás Benedek kérdése:

Miért nem válaszol már a WWE?

Figyelt kérdés
Már vagy úgy 200 jelentkezési lapot küldtem el a WWE-NEK és semmi! Minden kérésük teljesült! Mint pl: kép a ringben akció közben, videó stb! A HCW jóvoltából! Már Tihanyi, Dice stb is már segített megírni a jelentkezési lapokat! Utálják a magyarokat, vagy mi a gond? A testalkatom is megfelelő!
2020. ápr. 5. 20:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy nem adom fel az álmokat, ha törik, ha szakad!
2020. ápr. 5. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyilván van valami okuk (nem rosszbol mondom) hogy válaszra sem méltatnak
2020. ápr. 5. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ugyanolyan - most ne vedd sértésnek nem rosszból mondom - tucatpankrátort látnak benned, mint a többi jelentkezőben. Nem tudom. Lehet kellene valami extrémebb mozgás, valami egyedi trükk, vagy támadó kombó. Vagy jelmez, akármi. Szerintem ott már az egyediséget nézik. Nem elég jól kinézni (kigyúrva lenni) és a klasszikus mozgásokat betanulni. Azt hozzád hasonlóan rengeteg másik jelentkező is megcsinálta már. Meg kellene próbálni kiutazni USA-ba. És ott egy élő válogatón megjelenni, vagy valami hasonló.

De nem tudom, fogalmam sincs. De drukkolok neked. Megnéznék egy magyart a WWE-ben! Ne add fel!

2020. ápr. 5. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy Japánban is van professzionális birkózás, és népszerű ott is. A lóvé sem sokkal gyengébb, mint az USA-ban. Oda talán könnyebben bekerülsz, mert szívesebben alkalmaznak külföldieket (főleg fehéreket és feketéket). Nekik egy külföldi az kuriózum. Nekem egyik spanom ment ki modelnek Japánba. Pedig amúgy átlagos fazon, nem is jóképű különösebben de... összejött neki (azt hiszem hajzselé reklám). Mert európai/amerikai (azaz fehér) modelleket is keresnek.
2020. ápr. 5. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez már nagyon nem így működik évek óta.

1. A testalkatodra tojnak rá. Már elmúltak azok az idők mikor az számított, hogy legyél kigyúrva.

2. Előbb az NXT-be kell bekerülnöd amatőrként. Attól, mert te megfordultál a HCW-nél még amatőr vagy a szemükben.

3. Olyan teljesítményt kellene előtte nyújtanod, ami alapján megéri nekik elintézni a vízumodat. Ezért van az, hogy elsődlegesen amerikaiakat foglalkoztatnak.

2020. ápr. 6. 08:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszömöm a válaszokat! Sajnos igazatok van, Fel kellene adnom ezt az egészet! Sajnos Magyaroknak semmi esélyük sem lessz soha!
2020. ápr. 13. 22:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!