Miért nem válaszol már a WWE?
Lehet, hogy ugyanolyan - most ne vedd sértésnek nem rosszból mondom - tucatpankrátort látnak benned, mint a többi jelentkezőben. Nem tudom. Lehet kellene valami extrémebb mozgás, valami egyedi trükk, vagy támadó kombó. Vagy jelmez, akármi. Szerintem ott már az egyediséget nézik. Nem elég jól kinézni (kigyúrva lenni) és a klasszikus mozgásokat betanulni. Azt hozzád hasonlóan rengeteg másik jelentkező is megcsinálta már. Meg kellene próbálni kiutazni USA-ba. És ott egy élő válogatón megjelenni, vagy valami hasonló.
De nem tudom, fogalmam sincs. De drukkolok neked. Megnéznék egy magyart a WWE-ben! Ne add fel!
Azért, mert ez már nagyon nem így működik évek óta.
1. A testalkatodra tojnak rá. Már elmúltak azok az idők mikor az számított, hogy legyél kigyúrva.
2. Előbb az NXT-be kell bekerülnöd amatőrként. Attól, mert te megfordultál a HCW-nél még amatőr vagy a szemükben.
3. Olyan teljesítményt kellene előtte nyújtanod, ami alapján megéri nekik elintézni a vízumodat. Ezért van az, hogy elsődlegesen amerikaiakat foglalkoztatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!