Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy gordeszkázo lanyrol...

Egy gordeszkázo lanyrol felteteleznetek rogton hogy meleg? Tetszik ez a fiuknak?

Figyelt kérdés
Foleg a 16-20 eves korosztaly velemenye erdekelne. 17 eves lany vagyok, es nagyon szeretek gordeszkazni, szeretnem olyan szinten is csinalni hogy deszkas parkba is elmehessek.Szertintetek ez miatt azt gondolnak rolam hogy meleg vagyok? Vagy tul fius? Bejon ez a fiuknak? Bar nem ilyen celbol deszkazom, azert erdekelne. A valaszokat koszi!

2020. febr. 27. 16:11
 1/6 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem az olyan embereknek akiknek van egy kis sütnivalójuk, nem az jön le nekik a gördeszkázásból hogy meleg lennél :)
2020. febr. 27. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Ha fiúsan öltözködne, deszkázna, motorozna, akkor se az jönne le, hogy meleg. Hanem szimplán annyi, hogy nem az a rózsaszínes lányos típus és szereti az extrémebb dolgokat. Egyáltalán meg se fordulna a fejemben, hogy meleg, vagy transznemű.

Engem nem vonz, de nem is taszít. Ha neki ez bejön hát csinálja. Sok dolog van ami nem számít se előnynek se hátránynak egy lánynál, ez is ilyen.

2020. febr. 27. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak extrém stílusú heterok és konzervatív homoszexuálisak. Ebből nem lehet megítélni. Úgy ahogy a műkoris férfiak sem feltétlen melegek, vagy a szinkronúszók, balettosok sem. Az másik kérdés, hogy lehet nagyobb a százalék. Ami viszont simán lehet sztereotípia.
2020. febr. 27. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez tuti nen jutna eszembe. Nem is értem az összefüggést.
2020. febr. 27. 17:49
 5/6 Vinkó Márton ***** válasza:
100%
Nem jutna eszembe, én egyébként is szeretem a gördeszkás lányokat.
2021. márc. 31. 00:38
 6/6 Vinkó Márton ***** válasza:
100%
(amúgy Fenyvesi Zsófia egy gördeszkázással kapcsolatos filmnek a kielemzésére meg volt hívva, vagy hogy mondjam (youtube-on láttam), és említette, hogy tud és szeret is gördeszkázni, illetve azt is, hogy motorozni is tud... Róla sem gondolom, hogy meleg, szerintem elég vagány is...)
2021. okt. 20. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!