Fekete László miért nevezi magát a világ legerősebb emberének? Soha nem nyerte el ez a címet.
2020. jan. 31. 09:35
1/16 A kérdező kommentje:
A világ legerősebb embere verseny győztesei évenként: [link]
2020. jan. 31. 09:36
2/16 A kérdező kommentje:
Fel van sorolva, hogy 1977.- 2019. között kik nyerték el ez a címet, de Fekete László nincs közöttük.
2020. jan. 31. 09:39
3/16 anonim válasza:
Több verseny van
2007 Világ Natúr Legerősebb Embere 1. hely
Rendkívüli teljesítményt nyújtott, amiért én büszke vagyok rá. Hogy most hol volt 1. és hol "csak" 3., engem nem érdekel.
5/16 A kérdező kommentje:
A Natur Szövetségnek Ő az elnöke és meghívásos alapon Ő dönti el, hogy kik lesznek az Ő illetve a fiai ellenfelei. Legyenek bármilyen tehetségesek és erősek, ez a helyzet lehetőséget teremt, hogy náluk gyengébbeket hívjanak meg ezekre a natur versenyekre. Viszont amikor még nem létezett ez a natur szövetség Ő akkor is azt mondta a médiában, hogy Ő a világ legerősebb embere miközben ezt a címet soha nem nyerte el. Nem vonom kétségbe a tehetségét, de sokszor olyanokat nyilatkozott a médiába amely ellentétes a tényekkel.
2020. jan. 31. 13:53
6/16 A kérdező kommentje:
"A tiszta sportban ő az első." Soha nem tudta bizonyítani, hogy az ellenfelei doppingoltak. Egyébként a dopping sajnos az úszástól, a futásig minden sportágban jelen van, de csak azokra a konkrét sporttolókra lehet ilyet mondani akik valóban lebuktak a doppingvizsgálaton.
2020. jan. 31. 13:57
7/16 anonim válasza:
Mert megteheti én is szoktam magamat a világ legjobb szeretőjének hívni.
8/16 A kérdező kommentje:
Hát ilyen alapon bárki állíthat magáról bármit!
2020. jan. 31. 16:05
9/16 anonim válasza:
Ezt én sem tartom korrekt dolognak tőle. A legjobb helyezése a hivatalos világ legerősebb embere versenyen 8 vagy 9-edik hely azthiszem. Itt a média kapta fel nagyon ezt, hogy ő volt a világ legerősebb embere, holott valójában a hivatalos WSM-en soha nem nyert. És ugye a sok magyar ember akik nem is nézik ezt a sportot, el is hittek mindent amit hallottak. Egyetlen versenyszám volt amiben annak idején talán a legjobb volt, az a kőgolyópakolás. És ennyi. De ugye egy verseny nem csak 1 számból áll. Meg lehet nézni fent van az interneten az 1999-es Máltai hivatalos világ legerősebb embere verseny, ahol 10 versenyzőböl 9-edik lett, ami a legjobb eredménye volt WSM-en. Nem leszólom Laci bácsi érdemeit mert valóban erős volt, és a fiai is erősek, de a világ legerősebb embereitől messze voltak mindig is. A legnagyobb sztárok a sportban világszinten ismertek, mint Pudzianowski, Björnnson,Brian Shaw, Zydrunas Savickas, Martins Licis, Eddie Hall, stb. Ők mind voltak a világ legerősebb emberei, és viláigszinten ismertek, de szerintem Laci bácsit magyarországon kívül nem sok helyen ismerik.
10/16 A kérdező kommentje:
"Itt a média kapta fel nagyon ezt, hogy ő volt a világ legerősebb embere, holott valójában a hivatalos WSM-en soha nem nyert." Hát erre Ő is rásegített a nyilatkozataival. Ő csak Magyarországon " világhírű és világ legerősebb". Viszont ezt a sportágat Magyarországon Ő honosította meg és rengeteg munkája van benne. A valós érdemei is nagyon szépek és nem kellett volna neki éveken át füllenteni.
2020. jan. 31. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!