Kezdőként MMA-zni? Milyen hátrányai lehetnek?
Figyelt kérdés
Eddig csak bírkóztam gyerekkoromban meg önvédelemre jártam több évig, tehát a földharc része menne. Kicsit félek az ütésektől, rúgásoktól, mert sosem voltam híve a boxnak, pár edzésen voltam. Mennyire veszélyes egy ilyen sport kezdőként kb csak földharc meg dobálás tapasztalattal? Várható esetleg monokli meg kék zöld folt? Bocsi a hülye kérdésekért, de izgulok kicsit :)
26/nő
2020. jan. 25. 12:23
1/8 anonim válasza:
A cicáknak az iszapbirkózás való.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja mert most már baj,ha egy nő meg akarja védeni magát,ha olyan helyzet adódik?
2020. jan. 25. 12:32
3/8 anonim válasza:
Kicsim! Sportolhatsz hogy jó kondiba legyél, de ha pár részeg férfi megtámad esélyed sem lesz, csak ha elszaladsz. Az hogy egy szép nő leteper három négy kant, csak a filmekben működik. Vegyél gázsprayt, aztán futás.
4/8 anonim válasza:
Ugyan már,a nők erősek.
Sztem mehetsz birkózó alappal MMA-zni.
5/8 anonim válasza:
Előző két válaszoló valami kisebbségi komplexusos figura lehet aki nem bírja elviselni ha egy nő erős.Ne hallgass rájuk
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó 2 választ! A többieknek meg: 1001 olyan helyzet van,amikor a gázspray meg a futás nem játszik. Pl betörő a házadban. Pl 2 csajt most raboltak ki a lépcsőházuk aljában (zárt tér, nem tudsz hova futni), lefogták a szájukat szemüket. Szóval igenis kell alaptudás, hogy az ilyen helyzetekben ne csak riadtan álljak,mint egy f**z.
2020. jan. 25. 13:57
7/8 anonim válasza:
Veszélyesnek nem veszélyes, illetve én fogvédőben jártam edzésre. Monoklim nem volt soha, de tele voltam kék-zöld foltokkal mindenhol úgy szét voltam rúgva állandóan, végül ezért hagytam abba. Egyébként nagyon imádtam, jól széthajtottuk magunkat minden edzésen, és én is szétrúgtam a fiúkat. Ha a foltok nem zavarnak, imádni fogod.
8/8 anonim válasza:
Sajnos ez csak vicc. Egy szép nagLány 50-60 kilo. Egy férfi 80-90. Esélyed nincs, csak szaladni. Főleg ha többen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!