Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen sportot javasoltok?

Milyen sportot javasoltok?

Figyelt kérdés

18 éves Lány vagyok fiús személyiséggel és érdeklődéssel.

160cm 80kg.

Olyan sportot keresek ami nagyon aktív.

Haverokkal lejárok heti 1-2 alkalommal kondizni.

Szeretnék mellé még valamit ami meg mozgat és szorakoztató is egyben én a gördeszkázásra vagy a parkourra gondoltam de a családom és a párom nagyon ellenzi, mert nem az én test alkatomhoz való vagy veszélyes..ez eléggé vissza húz.

Nehezen megyek ki egyedül mozogni olyan helyre ahol sok az ember.

2019. dec. 18. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogyha jársz konditerembe és az tetszik, illetve a parkour felé húz a szíved, szerintem a street workoutot próbáld ki, nagyon sok helyen vannak erre külön kiépített parkok is már, jó társaságok is vannak ahova becsapódhatnál
2019. dec. 19. 01:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Erőemelés
2019. dec. 19. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Box, Kickbox.
2019. dec. 19. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Fegyencedzés vagy street workout,erőemelés 3 fogás vagy csak fekvenyomás,testépítés ezeket mind rokon sportágat.

Vagy esetleg valami küzdősport box stb stb rengeteg van.

Gördeszkázással az a baj hogy sajnos nem californiában élünk így korlátozottak a gyakorlásra fordítható hónapok szám :D

A parkour is eléggé behatárolt és talán ez a legveszélyesebb.

2019. dec. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!