Erdei Zsoltnak mikor várható legközelebb meccse?
Figyelt kérdés
Tud valaki valamit arról, hogy mikor száll ringbe legközelebb és, hogy kivel?2010. júl. 19. 21:21
1/15 anonim válasza:
Nem hiszem hogy fog még bokszolni.
2/15 anonim válasza:
Az Univerzum kivágta mint a macskát...
3/15 A kérdező kommentje:
uppsz??? mi kivágta??? Mert?? mit csinált?? nem is hallottam róla? :S
2010. júl. 19. 21:43
4/15 anonim válasza:
Fel akarnak futtatni egy német boxolót,nincs már rá szükségük.
6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Hát mit ne mondjak! Szép! :S Én már tudnék neki adni egy meccset. Üsse ki ezeket a majmokat az univerzumban úgy, hogy az universuma (világegyetembe) kössenek ki :) :D
2010. júl. 20. 04:25
7/15 yayoy válasza:
Szerintem sem fog HA NEM talál 1 új rendes istálót de álítólag a franciák már érdeklődnek zsolt után ha vissza is térne sokat kihagyott és kéne neki min.fél év hogy 1 felhozó meccset 1 gyengébb elenféllel meg tudjon nyerni...
8/15 anonim válasza:
Ha talál egy normális csapatot akkor oda megy. Egyszer reggel mondta a Morning Showban, hogy keresgél. Ha talál boxol tovább ott, ha nem gondolom visszavonul, bár kár lenne érte, hogy így kelljen visszavonulnia, miután az Univerzum ezt csinálta vele.
9/15 yayoy válasza:
Ha már itt vagyunk a MAGYAR BOX-nál akkor július 31.én Balzsay boxol :D Hajrááá Karcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!