Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Elengedjem-e a kislányom...

Elengedjem-e a kislányom Thai-Box-ra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kislányom 12 évesen szeretne jelentkezni Thai-Box-ra, és nem tudom, hogy elengedjem-e? Fájdalmai lesznek? Nagyon erőszakos? Csak önvédelemből és sportolásból szeretne menni. Véleményeteket szeretném kérni. Előre is köszönöm!

2019. dec. 5. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sok féle küzdősportot kipróbáltam. A Thai-box-on nem fog megsérúlni, nem fognak fályni az izületei, nem lesznek fálydalmai!

Megtanulja megvédeni magát, tiszteletet tanul...

Az első egy, ket hét kicsit nehezebb, de utána belerázódil.

2020. júl. 31. 23:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Önvédelemre vannak sokkal hatékonyabb rendszerek, de komoly önvédelmi tudást nem is ennyi idősen fog összeszedni, viszont kiváló alap ha a későbbiekben is ez fogja érdekelni. Itt tud versenyezni is majd ha lesz kedve. El kell vinni, megnézni pár edzést, beszélni az edzővel, próbálja ki. Ha élvezi akkor meg lehet folytatni nyugodtan, nagyon kemény stílus, de ezt fokozatosan építik fel, egy rendes versenyzőt kinevelni 5-10 év melója. Nem fogják edzéseken agyonverni vagy ilyesmi, ebben biztos lehetsz.
2020. aug. 2. 02:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
a lányokat sosem bántottuk.
2021. jan. 12. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!