Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért nézik az emberek a F1-et?

Miért nézik az emberek a F1-et?

Figyelt kérdés
Csak körbe mennek az autók nagy hanggal meg előzgetik egymást. Mi ebben az izgalmas? Nem értem ezeket az embereket.Képtelen vagyok elhinni hogy az ütközéseken kívül bármi miatt is nézik ezt az emberek.
2019. okt. 8. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nézik óriási tömegeket a focit? Főleg kis jelentéktelen, tehetségtelen csapatok meccseit? Csak 90 percig rohangásznak össze-vissza, már ha bírják szuflával.

F1-et már nem nézem, de régebben nagyon szerettem. Volt, hogy barátokkal összejöttünk és együtt néztük, meg volt mindenkinek a kedvence, akinek szurkol. Nekem nem volt unalmas. A kommentátorok is általában tök jók benne.

Mindenkinek más tetszik. Fura is lenne, ha mindenki ugyanazt szeretné :D

2019. okt. 8. 13:05
 2/9 Whitewolf19 ***** válasza:
100%

Valaki szereti az autók és a gyorsulás világát, ők nézik és élvezik.

Én sem szeretem, mert nem köt le. De másnak a súlyemelés vagy az erősember és erőemelő versenyek az unalmasak, számomra meg az vonzó.

F/24

2019. okt. 8. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Megszokás leginkább. Régen meg volt egy varázsa hogy állandó életveszélyben száguldoztak, de azóta nagyon elfajzott de sokan gyerekként beleszerettek ebbe aztán később ezt továbbadták. Meg persze ott a marketing mögötte.
2019. okt. 8. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most már én is megszokásból.

Régen a csapatok / versenyzők miatt néztem. Még voltak igazi egyéniségek, akikért tényleg szurkoltam:). És a szabályok is sokkal több teret adtak a stratégiai játékoknak:) Szerettem, ha a boxban dőlt el a verseny egy jó stratégiai húzás miatt, sajnos ez ma már elég ritka, mint ahogy a mostani mezőnyben versenyzők sem fognak meg úgy emberként, mint régebben - illetve akiket kedvelek, azok mostanában a 10-ben is alig vannak benne:(

A régi versenyzők, versenyek is érdekeltek, amikről csak olvashattam, a csapatok történetei, stb.

Idén pl. nekem eddig a Brit Nagydíj tetszett a legjobban, amit eredetileg más program miatt meg sem akartam nézni. Szóval odaülök, és ha van valami érdekes, felnézek, ha nem, "molyolok" valamivel.

2019. okt. 8. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Jó háttérzaj vasárnap délutáni szúnyókáláshoz. Semmi több értelme nincs már a mai f1 nek.
2019. okt. 8. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi értelme már az egésznek...régen izgalmas volt, de most már akkora különbség van autó-autó között, hogy a másik össze is szarhatja magát akkor is lazán lehagyja a jobb kocsi. Ez olyan mintha 100 méteres sprintfutásban valaki 10 méterrel előrébb indulna...Persze motorsport ez és a fejlesztésekről szól, de már akkora különbségek vannak, hogy vicc...kb mintha egymás mellé állítana az ember egy Honda Civic-t meg egy Porsche-t. Hiába vagy sokkal jobb sofőr, akkor is lazán lealáz a gyengébbik mert jobb a kocsija.
2019. okt. 8. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:
F1 az a legjobb "minőségű" vetőmag, paprikánál fontos mivel ha a szomszéd úton más faj nő és úgy szeded ki a vetőmagot könnyen elkorcsosodik/ más faj lesz. ><
2019. okt. 9. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy sportnak sincs semmi értelme. Kit érdekel, hogy pár idióta kerget egy labdát 90 percig? Kit érdekel, hogy valaki gyorsan tud futni, gyorsan úszik, vagy magasra tud ugrani? Engem biztosan nem.

Aztán mégis nézik az emberek. Nem kell érteni, csak hagyd őket, hogy azt élvezzenek, amit akarnak. Nem ártanak vele senkinek.

2019. okt. 11. 12:45
 9/9 watkaráte válasza:
Azok az emberek, akik ezt szeretik, azok meg téged nem értenek:)
2019. okt. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!