Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A szakmunkás emberek miért...

A szakmunkás emberek miért nézik le nem "fizikai munkás" ember erejét?

Figyelt kérdés

Apám kőműves, 22éves vagyok, irodában van munka, saját testsúlyos edzéseket , egy kis súlyzózással segítve preferálom magam számára, tehát nem vagyok nagy izomtömeg (190centi mellett 89kiló) , de mikor apunak hoz valami "komája" cementet, sódert, bakot stb, munkás gépet , rengetegszer megjegyzik ,hogy bírni fogom, vagy például, nem fogsz összeesni alatta? Viszont elég érdekes, hogy annak ellenére mindig meglepődnek, miután látják, hogy nem csak az lehet erős, akire ők azt hiszik, hogy az.

A múltkor például annyi is elég, volt , hogy elhiggyék ,hogy bírom, hogy levettem a felsőmet és atlétában voltam... Nem értem miért kell lenézni a másik fizikai erejét, mikor nem is látták mire képes?

2014. aug. 18. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez olyasmi mitn az, hogy sokszor a diplomások lenézik a nem diplomásokat, pedig egy diploma nem az iq szintedet mutatja, hanem nagyon max a szorgalmadat (bár még azt se annyira szerintem, voltak nekem olyan csoporttársaim...). Nyilván mindenki próbál valamire büszke lenni. A fizikai munkások arra, hogy bírják a strapát.
2014. aug. 18. 13:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ebből kiindulva, rosszul esik nekik, ha egy nem munkás ember elég jól bírja a strapát?
2014. aug. 18. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak poénból beszólnak picit. Venni kell a lapot. Aztán van olyan is, aki szerint tényleg csak a melós lehet erős. De nem kell velük foglalkozni, úgyis látják majd ha dolgozol, hogy alaptalan volt az előítélet.
2014. aug. 18. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem is simán poén.

te vagy a fiatal,te leszel kóstolgatva.

ilyenkor szólj vissza-hogy ritka jó erejű nyugdíjasok vagytok:),derekatok hogy van?

vagyis a felnőtt-gyerek alap felállást változtasd át felnőtt-felnőtt párbeszéddé,egyenlővé,viccelj vissza.

2014. aug. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!