Bo33 kérdése:
Milyen önvédelmi sport jó Kecskeméten? Ju-jitsu, Wing Tsun vagy Krav maga?
Figyelt kérdés
Hol jó a közösség? Hol nem akarják annyira pénzügyileg lehúzni az embert? Melyik ad valós tudást is?
Lány vagyok, és még nem próbáltam önvédelmi/küzdősportokat. A fenti 3-ról hallottam már többet (jót is rosszat is), de más is szóba jöhet.
2019. szept. 15. 14:40
1/4 anonim válasza:
Box,muay thai...ezek valós tudást adnak
2/4 anonim válasza:
Kecskeméten van Box két helyen is, jó és jó áron. a Thai Box se rossz, az is 2 helyen is van. Írj ha érdekel.
4/4 anonim válasza:
igaz nem mai a kerdes es en kulfoldon vagyok, de kb. 6 krav maga oran vagyok tul es imadom (lany vagyok en is)
minden ora utan meghalok, masnap kegyetlen izomlaz, de alig varom hogy mehessek kovi orara
nemcsak testileg mozgat meg de szellemileg is mert a mester mond jokat
mar 2-3 fogast megtanultam amit kiprobaltam a pasimon es csak pislogott milyen ugyesen kiszabadultam a fogasabol
a tobbit amit felsoroltal nem ismerem, szoval nincs viszonyitasi alapom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!