Erőemelés és sambo mehet egyszerre? A kettő mennyire illik össze?
Eddig erőemelő voltam és versenyeztem is benne.A testsúlyom 3x-osát képes vagyok felhúzni.
Most úgy döntöttem hogy küzdősportolni akarok és a sambot akarom választani.De az emelést se akarom már abbahagyni.A kettőt tudom csinálni egyszerre?
Csak heti 2x? Akkor önszorgalomra is szükséged lesz mert otthon is gyakorolni kell ha versenyre mész.
Próbáltam én is ezt a felállást(igaz nem samboval),de nem tudtam regenerálódni.Súlyokból is jócskán vissza kellett vennem.
Nem tudom,én sok sportot nézegettem,judo,kickbox,bjj de a legtöbb helyen csak 2 edzést tartanak hetente.
Eddig is heti 6x edzettem,3 súlyzós és 3 kardió és így is rendesen fejlődtem eddig.Ha a jelenlegi kardió helyett szambó lenne nem hiszem hogy túlzottan beleszólna a regenerációba
Heti 2 az édeskevés kezdőként. Heti 3 de inkább 4-nek kellene lennie minimum ha valaki komolyan gondolj ezeket a sportokat.
De igazából próbáld meg. Rossz nem sülhet ki belőle ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!