UFC! Cormier 15-20 kg felesleggel hogy lehet ilyen sikeres?
Ha jól tudom Cormier az utoero növelés miatt hizott meg. Úgy tudom h a profi küzdő sportolóknak általában alacsony a testzsirszázaléka. Es nem véletlen mivel minél zsírosabbak annál lasabbak es hamarabb faradnak. Es azert a boxolok, ufc versenyzők vagy thai es kick boxosok nagy része szálkás, ritka a Cormier alkat. Még a nehezsulyba is, oke h nagyok de inkább izomba, nem pedig a háj miatt mint Cormier.
Cormier mióta felment a nehézsúlyba majdnem olyan mint aki mekis kaján élne. Mégis gyors es nem fárad el hamar. Hogy van ez? Ha neki bevált más miért nem csinálja? Miért nem híznak meg többen? 180 cm es kozel 100 kg. Nem értem h lehet ekkora súly felesleggel a világ legjobba. Oke h nagyot üt de jelentősen lassulnia es jobban faradnia kellene.
Úgy hogy eddzik.
Pl megfigyelheted hogy a sportoló dagik sokszor jobb kondiba vannak mint a nem edző véznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!