Érdemes futócipőt venni, vagy ráérek még?
Nemrég kezdtem futni, követek egy edzéstervet. Abszolút kezdő vagyok még. A célom, hogy jövőre teljesítsek egy félmaratont.
Kérdésem, hogy érdemes már most futócipőt venni, vagy ráérek ezzel később is, amikor már tényleg hosszabb távokat tudok egyben is lefutni?
Mert ahogy néztem, 25-ért még nagyon akciósan nagyon szerencsével lehet cipőt találni, inkább 30-40 között vannak (nyúlcipő.hu-n néztem, ha veszek, mindenképpen csak szakboltban venném, hogy segítsenek tényleg nekem megfelelőt venni).
En nem betonra valo cipovel futottam honapokig es tonkre vagta a terdemet. 1 eve faj lepcsokor.
27.f
Egyértelműen minél hamarabb menj és vegyél egy futó cipőt! Ha ezt kihagyod injekciós kezelés fog a térdeidre várni.
25 alatt is tudsz jó minőségű cipőt venni (itt gondolok a márkásakra).
Ha bemész akármelyik sportboltba mindenhol árulnak futó cipőket, ott pedig próbáld fel, hogy melyikben érzed stabilnak a lábad és ez alapján válassz.😉
Mindenképpen vegyél. Olyan károkat okozhatsz, ha nem megfelelő cipőben futsz, amit nem tudsz visszacsinalni.
Ha úgyis hosszú távon tervezel futni, mindenképp vegyél. Rovidtavon is kicsinal az alkalmatlan cipő
Köszönöm a válaszokat!
Akkor be fogok menni a héten szétnézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!