Miért lett ekkora divat az ultrafutás?
Azt látom mindenki ultrafutóakar lenni. Nem elég a maraton, félmaraton hanem 50-80-100 km-eket akar mindnenki futni.
Futó ismerősi körömben ez most a mánia. Igaz, hogy 6-7 perces km-el futnak de jó sokat mert az a jó, ahelyett, hogy megdöntené mondjuk a félmaratoni saját rekordját. Ismerősöknek kb 2 óra az átlag szóval lenne hely fejlődésre...
Valaki magyarázza már el nekem miért jó!?
Kérdező te tényleg borzasztó vagy.
Miért nem bírod felfogni, hogy (szerencsére) nem mindenki úgy gondolkodik mint te?
Plusz nekem 10-en 39, 5-ön pedig 18 perc a rekord eddig pedig a futást csak kiegészítő sportként űzöm, szóval igazán visszavehetnél a pofádból.
hát nem sok értelmes választ kaptál, csak a szokásos proli kötekedések vannak itt :D
nos, én úgy látom, hogy óriási divatot, önkifejezési formát csináltak a futásból.
komolyan, már szétröhögöm az agyam azon, h micsoda idióta idézeteket raknak ki futók a facebookra, meg h mindegyik ultrafutó akar lenni stb.
én is erősítek + biciklizek, de sztem az ilyen emberek egyszerűen boldogtalanok, és a futásban akarják kiélni magukat. aztán jöhetnek a a "de nehéz volt" típusú önsajnáltató facebook posztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!