Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért lett ekkora divat az...

Miért lett ekkora divat az ultrafutás?

Figyelt kérdés

Azt látom mindenki ultrafutóakar lenni. Nem elég a maraton, félmaraton hanem 50-80-100 km-eket akar mindnenki futni.

Futó ismerősi körömben ez most a mánia. Igaz, hogy 6-7 perces km-el futnak de jó sokat mert az a jó, ahelyett, hogy megdöntené mondjuk a félmaratoni saját rekordját. Ismerősöknek kb 2 óra az átlag szóval lenne hely fejlődésre...

Valaki magyarázza már el nekem miért jó!?

#futás #Ultra #mánia #maraton félmaraton
2019. júl. 17. 10:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező te tényleg borzasztó vagy.

Miért nem bírod felfogni, hogy (szerencsére) nem mindenki úgy gondolkodik mint te?

Plusz nekem 10-en 39, 5-ön pedig 18 perc a rekord eddig pedig a futást csak kiegészítő sportként űzöm, szóval igazán visszavehetnél a pofádból.

2019. júl. 21. 07:37
 22/22 anonim ***** válasza:
7%

hát nem sok értelmes választ kaptál, csak a szokásos proli kötekedések vannak itt :D

nos, én úgy látom, hogy óriási divatot, önkifejezési formát csináltak a futásból.

komolyan, már szétröhögöm az agyam azon, h micsoda idióta idézeteket raknak ki futók a facebookra, meg h mindegyik ultrafutó akar lenni stb.

én is erősítek + biciklizek, de sztem az ilyen emberek egyszerűen boldogtalanok, és a futásban akarják kiélni magukat. aztán jöhetnek a a "de nehéz volt" típusú önsajnáltató facebook posztok.

2021. szept. 4. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!