Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan értétek el a kockás...

Hogyan értétek el a kockás hasizmot?

Figyelt kérdés
A kérdésemből ugye elég egyértelmű, h szeretnék kockás hasizmot, utána is kérdeztem kondis ismerősöknél, de ahányan voltak annyiféle módszert mondtak, közbe persze a másikat alaposan kritizálva. Az egyik szerint a hasprés, felülés csak károsít és nem is eredményes, szerinte inkább guggolásokat csináljak. A másik ennek az ellenkezőjét mondta. Persze egyik sem rendelkezik kockás hasizommal, szóval eléggé abszurd ez a helyzet, ezért is kérném, h aki ténylegesen elérte már ezt, az kérem ossza meg velem a módszerét, köszi :D
2010. júl. 9. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Kurv@sok diéta... A kockáid akkor látszódnak, ha a zsír nem takarja őket. Alapvetően mindenkinek kockás a hasa, csak zsír lepi.

Amúgy, ha növelni szeretnéd a méretét, akkor hasprés, törzsfordító, ferde pad, lábemelések, ilyesmi.

2010. júl. 9. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Az első mondta meg a lényeget. Fogyózz
2010. júl. 9. 18:06
 3/8 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de tartósan nem fog sikerülni.

edzesmester.hu-ra iratkozz fel, és ott mondanak sokmindent a kockahasról

2010. júl. 9. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Annak az ismerősödnek volt igaza,aki a haspréseket javasolta.De ajánlom neked Arnold Schwarzeneger-A testépítés enciklopédiája könyvet,amit innen le is tölthetsz:

Nekem ez a könyv olyan mint a Biblia!:DMindent megtalálsz benne,amit csak tudni akarsz,a testépítésről.Részletesen le van írva a hasizom eddzése is.:-)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. júl. 9. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Első válaszolót még kiegészíteném annyival, hogy nem elég csak diétázni, mellette kell haspréseket és lábemelgetéseket csinálni.
2010. júl. 9. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
erőfeszítéssel.
2010. júl. 9. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem kockás, nem mintha ennek nagy jelentőséget tulajdonítanék.

Leszögezem, nem szeretek haspréseket csinálni, nem is szoktam. Hetetnte beugrik 50-60 darab edzésen, de semmi több. A titok inkább az intenzív edzésen (az van nekem 7-8 hetente) és a tiszta kajáláson múlik. én nem eszek semmi édességet ,liszteset, cuktosat, zsíros kaját.

küzdősportokat művelek, sok harc és földharc van, emellett kettlebellezek, + rengeteg húzódzkodás (napi 80 100db) fekvőtámasz (2 perc alatt 120), ugrálókötél (naponta legalább 2000 karika) abirkózás, és a bell erősiti a hasizmokat, ezekhez sok törzserő kell, a többi járulékos edzés meg simán annyi kalóriát éget, hogy nemigen rakódik le zsír, ergo kockás a hasad.

2010. júl. 9. 23:58
 8/8 anonim válasza:
Ha a testzsírszázalékod a vesszélyes álományba csökken, na akkor lessz kockás hasad. Ha nem hiszel neke, akkor nézd meg a magyar vizilabda csapat játékosait, k*rvasokat edzenek, mégsincs kockás hasuk.
2010. júl. 10. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!