Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rúdtánc 16 évesen? Hogy...

Rúdtánc 16 évesen? Hogy vegyem rá a szüleimet?

Figyelt kérdés

Szeretnék erősíteni, és nagyon megtetszett a rúdtánc erre a célra. Szögezzük le, a szüleim is láttak már ilyen bemutatót és videókat és nagyon elismerték milyen izomzat kell hozzá, és cseppet sem érdekel az erotikus része! Egyáltalán nem vagyok az a típus, ezt ők is tudják. Nagyon szeretnék eljárni, a barátaim és iskolatársaim elől majd titkolom, de tudtommal kell írásos szülői engedély (javítsatok ki, ha tévedek), így anyáékkal muszáj megbeszélnem. Hogy vegyem rá őket? Nem akarom, hogy hülyének nézzenek vagy félreértsék, hogy az egy lotyós dolog, mert engem egyáltalán nem az a része érdekel. Ha ti is csak azt látjátok benne, hogy egy prosti csüng a rúdon egy bárban, akkor kérlek ne válaszoljatok, engem szigorúan a sport része érdekel. Nagyon szépen köszönöm előre is!

Ui.: véleményekre kíváncsi vagyok azoktól akik jartasak benne.

2019. jún. 24. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt írod ismerik a sportot,vagyis logikus hogy mi a gond itt. A polefitnes edzésenként 2-2500ft. Heti három edzés az alap,ha belejössz mész többször is. Szóval oda kellene állni apu elé azzal hogy-Apa,léci szponzoráld a havi 40 ropis új hobbim!- Te ismered a családodat,hogy ez most eleve lehetetlen és megterhelő kérés lenne,vagy simán belefér. De az nem véletlen azért,hogy a 30as 40es egzisztenciával rendelkező csajok kedvence ez nem a kiscsajoké.
2019. jún. 25. 00:38
 12/13 anonim válasza:

Nem tudom aktuális-e még a kérdés, azért válaszolok.

Ha titkolni akarod el se kezd, ez bután hangzik. Amúgy meg ugyanolyan sport, csak vannak akik még agyban kevesek, hogy felfogják. Havi 30-40 ezerre csak akkor fog kijönni, ha versenyzői szinten csinálod, heti 4-5 alkalom+magánteremberléssel, szóval az is csak ámítás. 20 alatt megvagy havonta, a drágább helyeken is. Ez heti 2 alkalom kb.

Nem kell őket meggyőzni, ez csak egy sport.

2020. jan. 4. 00:19
 13/13 anonim válasza:
Anyukádal beszéld meg
2020. jún. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!