Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek is jo lenne ha...

Szerintetek is jo lenne ha lennek street workout termek?

Figyelt kérdés
Aki nem tudja mi az nezzen utan szerintem nagyon jo edzesnek

2019. jún. 13. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Street workout teremben? Az olyan mint a fából vaskarika?
2019. jún. 13. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyszerű lenne
2019. jún. 13. 13:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maratonfutó termek, meg műrepülő termek kellenének. Meg golfmedencék.
2019. jún. 13. 14:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez a sport kifejezetten utcara valo, de mint pl amerikaba ahonnan indult megvoltak hozza a parkok, jatszoterek stb. Nem nagyon ismerek ilyen palyakat ahol lehetne normalisan edzeni. Budapesten biztos van. Es nem is halottam hiret hogy a stadionok melle epitenenek. Es sokan nem tehetik meg hogy magugnak keszitsenek pl akik panelben laknak es nincs hely vagy anyagilag nem tudjak es nincs meg hozza az a felszereles amivel meg is lehetne csinalni. Es szerintem eleg praktikus lenne monduj telen vagy akar nyaron a meleg miatt, de aki edzeni akar azt nem zavarja ezt is tudom. Es amugy vannak ilyen termek csak nem ebben a elcseszett orszagban.
2019. jún. 13. 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Menjél inkább kapálni, az a neked való workout.
2019. jún. 13. 14:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Oksa mingyart csak kivancsi lennek mivel huztalak fel. Kokszos vagy? Esetleg fideszes vagy 11 eves?
2019. jún. 13. 14:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaja! Egy kokszos, 11 éves fideszes vagyok.
2019. jún. 13. 15:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem para. Valakinek hulyneke is kell lennie. Csak azt nem ertem ha valaki normalisan kerdez minek kell elkuldeni kapalni?? xdddd
2019. jún. 13. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
mert egy idióta vagy... esetleg a száraz medencét vagy a mélységi repülést ajánlom! Illetve még a helyesírási kislexikont, ha beszerezhető nálatok.
2019. jún. 13. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:

"Nem para. Valakinek hulyneke is kell lennie. "

Erre a célra mondjuk itt vagy te...

2019. jún. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!